Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.494
- 2.795
- 2.063
Yedeklerde hem Tarık hem sabri niye var? Volkan ne yaptı ki bu hafta 18de değil?
Donk yerine Bilal olmalıydı?
Donk yerine Bilal olmalıydı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Brezilyali ve Arjantinli oyuncular Italya daki yasalara gore kolayca alabiliyor, orada mesela baba veya anne tarafindan birisi Italyan vatandasi ise ondan sonraki cocuklari da basvuru yaptiginda Italyan pasaportu alabiliyor. Orada dogmus buyumus olmasina gerek bile yok.o değilde Telleste italyan vatandaşlığı almış. İnterde yabancı olarak sayılmıyor artık nasıl hemen vatandaşlık almış acaba
az önce onbeş dk kestrdim ruyamda gördüm maç iptal
fb şapkalı ablamız kim? Cesaretliymiş
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bugün daha güvenli ülke herhalde ulan resmen terör bahanesiyle Fener yorgun, yoğun olduğu dönemde maçı ertelediler.
g. gönülün eşiymiş

Hocam büyük konuşmak gibi olmasın ama şerefsizler o zamana bakarak bence daha çökük durumdalar.
İstediğin kadar şerefsizlik yap ama en son Allah'ın adaleti konuşur. Maç toplantısında bile kavga çıkmış. Bence daha kötü durumdalar o zamana bakarak.
İlahi Adalet...
Hoş gelmişte ne gerek var fb şapkasına falan
Zaten bizim taraftar patlama noktasında. Ben eşime öyle gitme derdim. Normal bir ülke olsak neysede öküz dolu ülkede