Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne olursa olsun bu maci almamiz lazim. Ayni 2010/2011 ruh halindeyim, su takimdan bu sene bir tek mac istiyorum, he tabi birde ek olarak Fenerbahce kupa finalinde yenersek, en azindan bos gecmemis oluruz. Besiktas, Fenerbahce ve en azindan Trabzon gibi bir takimi elemeden, kazanilan kupayi da pek önemsemiyorum acikcasi. Neyseki... Önce bu maci bir alalim, sonra gerisine bakariz.
Fenerbahce bize 6 attiginda, en kötü sezonlarindan birini yasiyordu. Keske bizde bu Arena´yi cehenneme cevirip, su adamlara bir hüsumet yasatabilsek.
Orta saha ve forvette... Oynamasi gereken oyunculari dizeyim... Emre, Yasin, Jose, Linnes, Sneijder. Carole´da oynarsa, bal gibi olur bekte... Teknik kapasitesi yüksek, top gezdirebilen, pas atip, hareketlenen oyunculara ihtiyacimiz var.
Ben 1-0 istemiyorum.
Valla son 10 dakikaya 2-0 yada 3-0 girelim.
OOO oley yapalım, şike yapsana diye bağıralım.Valla nedense ben bu tür şeylerden çok zevk alıyorum.![]()
Şu anda fark isteyecek durumda değiliz,tabi fark atsak süper olur da,1-0 bile tatmin eder hani.![]()
Aynen aslında ben 0-0 bile bitse aşırı üzülmem ama, fenerbahçe çok gergin.Erken gol atarsak, çok gerilirler.Melo gibi adam lazım işte, biraz ince ince rakibi gerecek.
Volkan Şen,Caner,Volkan D gibi adamların üstüne oynamalıyız.

Bu herifler ne zaman surunse, taraftariyla kavgali olsa. O haftalarda bizle oynuyorlar ve biz bu adamlara ilac oluyoruz. tarih ilginc gercekten.
ayrica iddaa oranlarinin ciddi bicimde fener lehine cevrilmesi de kuskulu. Birseyler donuyor. Mete Kalkavan atandiktan sonra iddaa oranlari Hemen fener lehine degisiverdi. Benim hicbir umidim Yok masa basinda birseyler donmus yine. 100% fenerbahce kazandirilacaktir( ozellikle Braga macindan sonra) . Hic suphem yok