STSL 15/16 H:26 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | M.S | 13 Nisan

Diego ve Nani'nin oynaması iyi olur.Diego faydasız,Nani çok top eziyor.

Ne olursa olsun bu maci almamiz lazim. Ayni 2010/2011 ruh halindeyim, su takimdan bu sene bir tek mac istiyorum, he tabi birde ek olarak Fenerbahce kupa finalinde yenersek, en azindan bos gecmemis oluruz. Besiktas, Fenerbahce ve en azindan Trabzon gibi bir takimi elemeden, kazanilan kupayi da pek önemsemiyorum acikcasi. Neyseki... Önce bu maci bir alalim, sonra gerisine bakariz.
Fenerbahce bize 6 attiginda, en kötü sezonlarindan birini yasiyordu. Keske bizde bu Arena´yi cehenneme cevirip, su adamlara bir hüsumet yasatabilsek.

Orta saha ve forvette... Oynamasi gereken oyunculari dizeyim... Emre, Yasin, Jose, Linnes, Sneijder. Carole´da oynarsa, bal gibi olur bekte... Teknik kapasitesi yüksek, top gezdirebilen, pas atip, hareketlenen oyunculara ihtiyacimiz var.

Kupa kupadır Adem reis,Fatih Terim'in 2. Türkiye Kupası'nı hatırla.Gerçi Trabzon'u elemiştik o zaman ama o sayılmaz.

Ben 1-0 istemiyorum.

Valla son 10 dakikaya 2-0 yada 3-0 girelim.

OOO oley yapalım, şike yapsana diye bağıralım.Valla nedense ben bu tür şeylerden çok zevk alıyorum. :D

Ben 1-0 istemiyorum.

Valla son 10 dakikaya 2-0 yada 3-0 girelim.

OOO oley yapalım, şike yapsana diye bağıralım.Valla nedense ben bu tür şeylerden çok zevk alıyorum. :D

Şu anda fark isteyecek durumda değiliz,tabi fark atsak süper olur da,1-0 bile tatmin eder hani. :D

Şu anda fark isteyecek durumda değiliz,tabi fark atsak süper olur da,1-0 bile tatmin eder hani. :D

Aynen aslında ben 0-0 bile bitse aşırı üzülmem ama, fenerbahçe çok gergin.Erken gol atarsak, çok gerilirler.Melo gibi adam lazım işte, biraz ince ince rakibi gerecek.

Volkan Şen,Caner,Volkan D gibi adamların üstüne oynamalıyız.

Aynen aslında ben 0-0 bile bitse aşırı üzülmem ama, fenerbahçe çok gergin.Erken gol atarsak, çok gerilirler.Melo gibi adam lazım işte, biraz ince ince rakibi gerecek.

Volkan Şen,Caner,Volkan D gibi adamların üstüne oynamalıyız.

Yok o kadar değil,kendi evimizde beraberliğe sevinemem. :D

bu maç fener için çok daha önemli hale geldi fenerasyon fenevli bir ivan bebek koyabilir maça :) gerçi bizim takımı gözümün önüne getirdiğimde buna bile gerek kalmadan yenebilirler bizi :(

ortasaha kötü.emre çolak oynamalı...

Bu braga maçı bu ezikler için dönüm noktası olabilir.Serbest düşüşe geçebilirler bu dakikadan sonra ama yine bu eziklere oksijen maskesi olmamamız lazım :mad: şayet yenilirsek yeniden canlandırırız adamları.Ne yapıp edip çelme takmamız lazım.Ondan sonra çok karışırlar çookkkkkkkk

Bu herifler ne zaman surunse, taraftariyla kavgali olsa. O haftalarda bizle oynuyorlar ve biz bu adamlara ilac oluyoruz. tarih ilginc gercekten.

ayrica iddaa oranlarinin ciddi bicimde fener lehine cevrilmesi de kuskulu. Birseyler donuyor. Mete Kalkavan atandiktan sonra iddaa oranlari Hemen fener lehine degisiverdi. Benim hicbir umidim Yok masa basinda birseyler donmus yine. 100% fenerbahce kazandirilacaktir( ozellikle Braga macindan sonra) . Hic suphem yok

Son düzenleme:
3-1 olsun bizim olsun

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Bu herifler ne zaman surunse, taraftariyla kavgali olsa. O haftalarda bizle oynuyorlar ve biz bu adamlara ilac oluyoruz. tarih ilginc gercekten.

ayrica iddaa oranlarinin ciddi bicimde fener lehine cevrilmesi de kuskulu. Birseyler donuyor. Mete Kalkavan atandiktan sonra iddaa oranlari Hemen fener lehine degisiverdi. Benim hicbir umidim Yok masa basinda birseyler donmus yine. 100% fenerbahce kazandirilacaktir( ozellikle Braga macindan sonra) . Hic suphem yok

Fener'e aşırı bir yüklenme var,oranlar ondan düşürüldü.

Yalniz ne gariptir ki Fener'in en iyi adami bunlar milyonlar serpmelerine ragmen ne Nani ne de van Persie. Adamlarin kilit oyuncusu bizim eski futbolcumuz Mehmet Topal.

Emre den sonra kilit adam rolünü bu üstlendi. Keske Melo olsaydi bu Topal'i ilk yarida oyundan attirirdi, o kadar kontrolsüz hareketleri var ki adamin. Topal-Souza ikilisi bunlarin orta sahasini hatta takimini ayakta tutan ikili.

fenerbahce köpegine bu sezon sampiyon cimbom yazdiramayiz belki ama sampiyonluktan edecegimizin garantisini verebilirim

Melo'nun eksilligini en cok hissedecegimiz mac

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu fırsat kaçmaz, kazanırsak büyük darbe alacaklar.

yenelim şunları be

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vurdugunuz gol olsun cok ihtiyacimiz var aslanlar cok..

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt