Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
Aydin gibi biri agir sorunlu olmali. Kendi ortaya attigi algiya cevap veremiyor, cevap isteyenlere kivir diyor

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelen oyuncuların hepsi sabrinin tuzağına düşüyor. Adam ne yapıp edip gelen adamı egale ediyor. Bu düşünce bence tabi.Linnes,sabriden kötü çıktı desem,bana kimler itiraz eder?Adam resmen leş
Gelen oyuncuların hepsi sabrinin tuzağına düşüyor. Adam ne yapıp edip gelen adamı egale ediyor. Bu düşünce bence tabi.
Biraz daha şans verilmeli.Top süremiyor,orta açamıyor,bindirmeleri fena değil,ama onlar da yarım kalıyor.kademeye giremiyor.Güçlü duramıyor.Linnesi bize fena kilitlediler gibi...
Biraz daha şans verilmeli.
İnşallah dediğin gibi olur.Bu maç deneme tahtası değil ağa.
Çok dikkatli seçimler yapılmak zorunda.
Ama en başta söylediğim gibi.
Bu derin acıyı yaşayan Umut'a, ALLAH bi güzellik yapacaktır.Buna kalpten inanıyorum.
İnşallah dediğin gibi olur.
Doğru söylüyorsun. Eğer dengesiz oynatirsa takımı fener bize atar lakin biz ne kadar karşılık verebiliriz büyük bir soru işareti.Bide beni bu hollandalı korkutuyor.
Adamların futbol mantaliteleri bozuk.
Çok atıyolar çok yiyolar.Dengeleri 0.
Sahada direnç ve sağlam bir defans sergilemek zorundayız.
Tabi biraz da iş muslera'da bitecek.
Bu sezon bazen hatalı goller yedi.Ama önünde de adam gibi bir defans yoktu.
Bu maçta wakabayaşiye bağlar inşallah.Eski günlerindeki gibi..
Senin dediğin gibi muslera wakabayaşi wesley tsubasa olsun.![]()
İzleyemedim.Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Bu arada trabzonun kalecisini gördünüzmü.Adam ne kaleciymiş be.Hakkaten turnayı gözünden vurmuş lazlar.
Bence böyle olmalı.
Olcan Balta Ched Sabri
Samimi söylüyorum.Sabri bi nane diye değil.Ateşleyici 1-2 adam lazım sahada.
Yabancılara kalırsak,onların hiç umrunda değil,derbiymiş merbiymiş.