STSL 15/16 H:26 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | M.S | 13 Nisan

Yabancilarin daha cok umrundadir.

Isin gercegi 1 tane bile santraforumuz yok.

Dursun denen adam yerine almamak icin buragi transfer sezonu bitince satti. Simdi golcumuz bile yok. Podilskiyi surucez mecburen.

umuttan hep nefret ettim.

Ama son olaylar, herşeyin bize futbol olmadığını da gösterdi.

Forvet umut bile olsa,bugün sahaya çok farklı çıkacak.Cristiano ronaldoya bağlarsa şaşırmam.Ciddi söylüyorum.

Bu ayrı bir psikoloji,ayrı bir reaksiyon.Çok başka.

Koreografi var mi bugün?

hic bi bk edemezler abi, rahat olun. yasin'i bu kadar yabana atmayın.

gazı verdikten sonra bu ligin en ii kanat adamıdır.

bu aksam senide utandıracak.

yasini severim, geçen seneki yaptıklarını hemen çöpe atmayanlardanım yalnız bu sezon bir halt yapamadı

en azından gol şansı ibb maçındaki kadar olur umarım

Nedense banada yasin bugün fbi mahfedecek gibime geliyor

[SUB]Kazanabileceğimizi düşünen varsa büyük hayal içinde.Kalitesiz topçular ve etkisiz yönetim bu yenilgide başrol oynayacaklar.[/SUB]

Kupayı da istemiyorum.

Bizde kupa bol.50-55 kupamız var.En yakın rakibin kupası 39.

Bu maçı alsınlar.3 atsınlar.

Yerlerde sürünsünler,parçalasınlar kendilerini.Ama bu maçı alsınlar.Ya alsınlar ya ölsünler.Canlı çıkmasınlar sahadan.

Bol diye 10 sene almayalım abi o zaman,olmaz öyle.Elimizde bir tek o kaldı,futbolcular tüm ağırlığı derbilere ve kupaya vermeliler.

Nerden ligin en iyi kanati oluyor ya. Gördügüm en beyinsiz futbolculardan biri.

Hatta bizim takimdaki en beyinsiz adam Yasin, bu konuda Sabri ve Umut'un bile önünde.

Almanya da egitim gördügü icin diger yerlilere göre biraz daha iyi konumda diyebiliriz ama yine de beyinsizin teki. Gecen sezon oynadigi oyun da istisnaydi ayni bizim o berbat futbol ile kupalari toplamamiz gibi. O sezon bu takimin kahramanlara ihtiyaci vardi iki tanesi zaten Sneijder ve Musleraydi, bunlar zaten herkesin beklentisi yüksek olan adamlar. Bu ikilinin yanina bir de sürpriz yumurtadan Yasin cikti ücüncü kahraman olarak.

O performansin devamini getiremeyecegini yazin demistik bir kac kisi ile, sonuc olarak da öyle oldu. Adam zaten ego patlamasi yasadi yok Ronaldo falan filan diye. Bu ligde Yasin den iyi bir yedek olur ancak (bizim takimda).

Bu akşam Selçuk'un golü var.

Geri
Üst Alt