STSL 15/16 H:26 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | M.S | 13 Nisan

Kaybetcez

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yasin 2 gol attı yine CR7 ilan edilmiş. Bu sezon kaç maç oynadı? 20-30 diyelim, bu maçların çoğunu rezil etti. Her 100 çalım denemesinin 95'i top kaybı olan kanat oyuncusu olur mu. Malesef Sinan sakat olduğu için ve Podolski forvet oynadığı için Yasin oynayacak. Ancak bu durum, onu iyi bir oyuncu yapmıyor.

Balta (Stoper) ve Umut oynarsa fazla pozisyona girmeden bitiririz maci. Balta'nin yine sacma uzun toplari, Umut'un müthis zamanlamasi icine eder macin.

Buyuk patlama yapicaz. Sneijder her tarafa doseyecek

hakan k. balta derbilerde iyi oynuyor

emenike o kadar mal oyuncu olmasaydi chedjou ona süper kupa finalinde bir kaç assist yapmiş olurdu

duran toplara bir çözüm bulmaya çalışmıştır umarım hollandalı

Ben sahsen cok fazla bir sey istemiyorum bu seneden , sadece

Feneri yenelim, bjk sampiyon olsun

Turkiye kupasini alalim finalde feneri bir kez daha yenip

Sampiyon olurlarsa super kupa finalinde bir kez daha yenelim . Olamazlarsa da Besiktasi yenelim super kupa finalinde

Ligde ise Bjk ye karsi "sanssiz" bir mac kaybedersek sorun etmem. Futbolda hep kazanacak degiliz ya !

(Ozetle 3 fener ya da 2 fener 1 bjk galibiyeti ve 2 kupa istiyorum ,cok sayilmaz) (Bunlarin yaninda olmazsa olmazim CAS tan cezanin kalkmasi elbette)

Son düzenleme:
Muslera
Denayer Chedjou Semih Hakan
Donk Selçuk
Linnes Wesley Yasin
Podolski

Muhtemel 11 / Lig TV

Ben sahsen cok fazla bir sey istemiyorum bu seneden , sadece

Feneri yenelim, bjk sampiyon olsun

Turkiye kupasini alalim finalde feneri bir kez daha yenip

Sampiyon olurlarsa super kupa finalinde bir kez daha yenelim . Olamazlarsa da Besiktasi yenelim super kupa finalinde

Ligde ise Bjk ye karsi "sanssiz" bir mac kaybedersek sorun etmem. Futbolda hep kazanacak degiliz ya !

(Ozetle 3 fener ya da 2 fener 1 bjk galibiyeti ve 2 kupa istiyorum ,cok sayilmaz) (Bunlarin yaninda olmazsa olmazim CAS tan cezanin kalkmasi elbette)

CAS dan birsey cikmaz bence. Ayrica sirf CAS'a gitmek icin bile bayagi yüklü bir miktar ödeniyormus.

Dün kongrede birisi 400.000€ diyordu.

Geri
Üst Alt