STSL 15/16 H:26 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | M.S | 13 Nisan

1) Güvenlik sorunu varsa İstanbul'da BJK neden maç yaptı?
2) Eğer bu kadar ciddi güvenlik sorunu varsa, neden taraftarların toplanmasına hatta stada girmesine ve daha sonra toplu halde stadı terketmelerine izin verildi? Neden oldu-bittiye getirilmek istendi?
3) Aziz Yıldırım günler öncesinden "TFF sözler verdi, onlar ne demek istediğimi anlamıştır" derken ne demek istedi?
4) Neden bütün medya kuruluşları ağız birliği yapmışcasına "Fenerbahçe'de bu karara çok sağduyulu yaklaştı" denip kahraman ilan ediliyor?

Daha onlarca soru. Bütün bunlar cevaplanmadıkça, benim için bu kararın arkasındaki kişi çok açık ve nettir. Şikeci zat.

Bunları şuan sessiz olan BJK cevaplasın

Yahu konu basit bugün bu şartlarda üst düzey güvenlik önlemi alınmış olmasına rağmen ( ki sabahtan beri kuş uçurtulmuyor vs geyiklerini dinliyorduk) güvenlik gerekçesiyle oynatılmıyorsa Türkiye içerisinde hangi gün, nerede ve hangi saatte oynanırsa oynansın güvenli olmayacak

kendinizi mi kandırıyorsunuz hala yok şöyle olmuş da ok böyle olmuş da, yok anlık istihbarat gelmiş de yarın X amatör takımın maçında da 500-600 kişi toplanacak orası daha güvenli mi olacak? Orada patlayan bomba da çok az mı insan ölecek? Onları nasıl koruyacaksın?

Cok iyi oldu ertelenmesi. Hafta basinda ertelenmeliydi. Bu kadar insanin caninin vebali devletin boynuna. Orada birsey olsa ve insanlar olse bunun hesabini veremez. Galatasaray-fenerbahce maci hickimsenin canindan degerli degil.

28 nisan da oynanacakmış sanırım.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cok iyi oldu ertelenmesi. Hafta basinda ertelenmeliydi. Bu kadar insanin caninin vebali devletin boynuna. Orada birsey olsa ve insanlar olse bunun hesabini veremez. Galatasaray-fenerbahce maci hickimsenin canindan degerli degil.

Konu bu değil ki, konu erteleme zamanı ve İstanbul'u koruyamamak.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Biraz uzak kaldım gündemden. Neden ertelenmiş maç ? Bir de saat kaçta ertelendi ?

Bu kadar insan evlerine dönerken canlı bomba patlasaydı.. bunun sorumlusu kim olacaktı ?

Salak salak işler yapılıyor .. şampiyon olacam diye insanların hayatlarıyla oynuyor or..ç.. ğu kuş beyinliler..

Fenerbahçe kadar haysiyetsiz, igrenç ve feci bir kulüp yok bu ülkede. Iyi ki Galatasarayliyim...

Bu ülkede ikinci gezi olayı futbol yüzünden çıkacak en son bunlar fener yalakaligindan iktidardan inecek

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ertelenen tarihte umuyorum öyle bir senaryo olur ki, kazanırsak FB'nin şampiyonluk şansı bitecek ve ya çok çok azalacak olsun. ve yine umuyorum şu anda sakat olan Sinan o zaman oynar ve atacağı gol(ler) ile galibiyeti getiren isim olur ve şerefsiz Aziz kendi kazdığı kuyuya kendi düşer.

Ertelenen tarihte umuyorum öyle bir senaryo olur ki, kazanırsak FB'nin şampiyonluk şansı bitecek ve ya çok çok azalacak olsun. ve yine umuyorum şu anda sakat olan Sinan o zaman oynar ve atacağı gol(ler) ile galibiyeti getiren isim olur ve şerefsiz Aziz kendi kazdığı kuyuya kendi düşer.

Öyle bir şey olursa oynayabilir mi peki?

Geri
Üst Alt