STSL 15/16 H:26 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | M.S | 13 Nisan

Ulan Fb'nin açıklaması bile niye ertelendiğini net gösteriyor. Adamlar yazıya direkt Braga maçından yorgun dönen takımımız diye başlamış, biz hala kim yaptı diye sorguluyoruz. Ünal Aysal olsaydı 1000 düşünürlerdi ama böyle bir kararı zor verirlerdi, şimdiki başkanı ben bile takmıyorum yani onların takmaması normal. Köy muhtarı olamayacak birisi Galatasaray başkanı olursa daha çok Kizer krizi, maç ertelenmeleri gibi olaylar yaşarız.

Ulan Fb'nin açıklaması bile niye ertelendiğini net gösteriyor. Adamlar yazıya direkt Braga maçından yorgun dönen takımımız diye başlamış, biz hala kim yaptı diye sorguluyoruz. Ünal Aysal olsaydı 1000 düşünürlerdi ama böyle bir kararı zor verirlerdi, şimdiki başkanı ben bile takmıyorum yani onların takmaması normal. Köy muhtarı olamayacak birisi Galatasaray başkanı olursa daha çok Kizer krizi, maç ertelenmeleri gibi olaylar yaşarız.
:005::005:

Senaryo izliyoruz resmen...

Adamlar stada taraftar alinmicak derbi oyle oynancak diyip sitmayi gosterip olume razi ettirdiler... Maci ertelediler... Algi operasyonu yaptilar

Her iki tarafta bunu istiyodu gorunumu vermek icin...

fenerbahce icin final maciydi bu .. Bragadan yenik dondular, fizik ve mental olarak yorgundular... bu mactaki bi yenilgi onlarin TEPETAKLAK OLMASI demekti.. Bunu onlarda biliyordu ve ertellettiler.

Sizin bir planiniz varsa, Yukardakinin de bi plani var ibneler. Sezon sonu BJK sampiyon olur garanti oldu bu artik.

deli gibi bir baski var gorsel ve yazili basinda maci 28 nisanda oynatmak icin.

sporx bir haber yapmis en mantiklisi 28 nisan diye ama niye 6-7 veya 13-14 nisan degil aciklamamislar tabii ki.

tabii 28 nisan olursa ne guzel bjk 3 deplasmana gidecek 4 hafta icinde. yani puan durumlari degisebilir.

rezillik.

CeAZboRWoAEb5MH.jpg

şu dakikalar ikinci yarı başlamak üzereydi 1-0 öndeydik gol podolski

Sneijder ilk yarıda sahada yoktu.Kendine çeki düzen vermesi gerek artık yeter.

Milli maçıda ertelerler bu gidişle

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sinan donmus olur ins

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
bunu 2011 de de söyledim.şimdi de aynı şeyi hisssediyorum.bjk şampiyon olsa da olmasa da şike olayı patlayacak yine....başrolde de fener var tabi.haziran-temmuz gibi alıntı yapıcam bu mesajı.

bunu 2011 de de söyledim.şimdi de aynı şeyi hisssediyorum.bjk şampiyon olsa da olmasa da şike olayı patlayacak yine....başrolde de fener var tabi.haziran-temmuz gibi alıntı yapıcam bu mesajı.

sike olur, oluyordur..

ama bu sefer patlamaz zergen renktash

Geri
Üst Alt