STSL 15/16 H:26 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | M.S | 13 Nisan

Carole'un cezali duruma düsmesi hic iyi olmadi gercekten.

Takimda biraz ayakta duran nadir adamlardan biri.

Sezon sonuna kadar 1 tane bile galibiyet alabilecegimizi zannetmiyorum

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu maçta bırakın galibiyeti, beraberlik bile alamaz bu acizler. arenada uzun zamandır yenemiyorlardı bizi ama bu sefer bu istatistik bozulacak sanırım

Herkes kıvama gelmiş,herkes beraberlik bile alamayız dediğine göre maç bizim,iddaa voleyi vuracak yine.

beyler cok ciddiyim, 6'dan asaga olursa ben sevinirim

Deplasmanda berabere kaldığımız Juan Pablo Pinolu takımdan bile kat kat daha umutluydum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Beyler maçın tekrarını Net den nerden bakabilirim ?

Spoiler vermeden yardımcı olursanız memnun olurum. Takım istese 6:0 kaybetsin.. Yinede bakacam. (Skoru daha öğrenmedim)

Beraberliğe yatalım. Kazanacak mecalimiz yok bari Aziz'e çelme takalım, 2 puan kaybetsinler.

Bir yandan yenilmemiz hayirli olur mu diye düsünüyorum ben.

Ama öte yandan da Dursun'un ve beceriksiz yönetiminin ne kadar yüzsüz ne kadar haysiyetsiz ne kadar onursuz olduklarini biliyoruz ve bu yüzden yenilsek bile birsey olmaz diyorum.

Beyler maçın tekrarını Net den nerden bakabilirim ?

Spoiler vermeden yardımcı olursanız memnun olurum. Takım istese 6:0 kaybetsin.. Yinede bakacam. (Skoru daha öğrenmedim)

Mac daha oynanmadi oglum kafayi mi yedin? :D

Umrumda bile degil. Insallah saglam fark yerizde Dursun ve ekurisi toplum icine cikamaz istifa etmek zorunda kalir. Yonetimin istifa etmesi cok daha onemli bu mactan.

Futbol olarak zaten bizim bu maci kazanma ihtimalimiz hic yok. Son 10 hafta goze alindiginda kume dusuyoruz.

Benim için Banvit GS maçı bu maçtan daha kıymetli .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hukmen maglup olalim allah muhafaza 5 falan yiebiliriz

Şikebahçe'de olan bal bizde olsa kazanırız berabere kalırsak fena olmaz

Geri
Üst Alt