GSCimbom
STSL 15/16 H:26 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | M.S | 13 Nisan
E

STSL 15/16 H:26 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | M.S | 13 Nisan Sayfa 84

Emre Arslan ·

Cevap
3,2K
Okunma
153,9K
Sayfa
84/162
BGalatasaray00Fenerbahçe13 Nisan
en iyi semih sağ bekte oynayan semihtir

sağ kanatta da çolak olacağından ve top bizdeyken ortaya kaçacağından sağ kanat komple iptal olacak

sneijder-yasin-olcan ile akarız

denayeri iyi stoper falan sanan var arkadaş ne diyelimki
arkası dönük top alan forvete maç boyu müdahele etmemek stoperlikse bizde yaparız o işi alimallah

2 3 maç iyi oynadı diye hep iyi mi diyeceğiz ki bu yıl 1 tane bile iyi oynadığı maç yok.

İyi de Ujfa'nın ekmeğini yedi doğuştan kötü, Chedjou ise bu sezon kötü diyorsun renktaş

Bu yıl iyi olmadığını maçı radyodan dinleyen bile anlar yoksa

Chedjou seviyesinde işte bu sezonki performansı

İyi de Ujfa'nın ekmeğini yedi doğuştan kötü, Chedjou ise bu sezon kötü diyorsun renktaş

Bu yıl iyi olmadığını maçı radyodan dinleyen bile anlar yoksa

Chedjou seviyesinde işte bu sezonki performansı

Doğuştan kötü işte 2 3 maç iyi oynamış olabilir o kadar olur sende vur dedik öldürdün hiç top oynamamış birini koysan oraya oda 2 3 maç iyi oynar ujfa olmasaydı semih ptt liginde oynardı ne anlatmaya çalışıyosun sen

Chedi yine satarsın ama semih denen gevşeği kimse almaz ki o da gitmez zaten bu kadar mallık yapıp hala oynuyo hemde 11 de gider mi hiç.

Muslera
Sabri Denayer Balta Olcan
Donk
selçuk
Linnes Bilal S10
Poldi

Sabri ve Donk'tan gerçekten nefret ediyorum ama yapacak birşey yok, ben şuan td olsam böyle bir kadro çıkartırdım.Yasin genelde sonradan oyuna girdiğinde daha etkili olabilir.Sabri veya Linnes aksıyor diyelim yasin Donk aksıyor diyelim emre çolak devreye girer, eldeki kadro ile yapılabilecek en iyisi bu.

640-480-aziz-yildirim.jpg

Şu görüntü gitmiyor aklımdan :(

Rahmetli Canaydın gerçek centilmen birisi olsa da sportif anlamda çok büyük zararlar verdi bu kulübe bence.
Aynı görüşteyim. İyi bir 2. adam lakin kesinlikle lider değildi. Galatasaray'ı için Arena için belki sağlığından oldu ve hayatını kaybetti. Rahmet ile anıyoruz orası ayrı konu lakin sportif anlamda Polat ile beraber şu kulübün içine edenlerin başında geliyor. Canaydın da Polat da iyi birer 2. adamdılar lakin ikisi de başkan olduğunda kulübün içine etmiştir. Kulübün geldiği şu noktanın baş müsebbibleridir. Özellikle Polat.

640-480-aziz-yildirim.jpg

Şu görüntü gitmiyor aklımdan :(
Bu maç sonrası gerçekten çok üzülmüştüm hatırlıyorum. Anelka 4. golü attıktan sonraki bir ekran görüntüsü bu unutmadık lakin unutmadığımız bir şey daha var. Bu kareden çok değil 3 hafta sonrası;

232174.jpg

Şikecilere evlat acısı gibi koyan bir sezon varsa o da budur. Uzun süre sonra ilk defa 3 kere üst üste şampiyon olma şansları vardı ve bunu çok acı bir şekilde yitirdiler. 14 mayıs akşamı bağdat caddesi görüntülerini hatırlıyorum da salyadan sümükten geçilmiyordu. En az sahalarında kaldırdığımız kupa kadar içlerine oturmuştur bu şampiyonluk eminim. Hiçbir zaman unutamayacaklar.

Geri
Üst Alt