STSL 15/16 H:26 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | M.S | 13 Nisan

Eğer bu hakemler o staddan cikabilirse bizim taraftar futbolu bıraksın

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçen hafta 3 cm için ortalığı yıkan şerefsiz haysiyetsizler sürüsünden gram ses yok. Kahpeliğin kitabını yazıyorlar.

Gereksiz yere küfretmeyin "biri Donk'u şeyapsın" falan gibi.

Resmin golu yedi .alex.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Semih iyi ama yine de 1 pozisyonda uyudu Volkan arkada az daha atıyordu. Hakan ilk dakikalarda çok uyudu 2 tane yiyorduk az daha Olcan defansif olarak kötü olsada takımda orta açmayı bilen tek kanat oyuncusu, Yasin gereksiz işlere kalkışmasa iyi oynuyor diyebilirdik. Emre kötü, Selçuk ve Sneijder istekli.

Ama yetersiz buna rağmen Fenerliler az becerikli olsa ya da bizde Muslera olmasa farklı biterdi ilk yarı

Süper kupa özetlerini izledim bugün fenerle oynanan, 3 macin ikisini biz kazaniyoruz, tüpçünün surat 5 karış, son maçta ezikler penaltılarla yendi ayi volkanin su içmeleriyle, meloya ziplamasiyla, tüpçü kupayı verirken ağzı kulaklarında. Arkadaşlar küfür serbest mi? Böyle günlerde serbest olsun ya

Fener hakemsiz puan filan alamaz. Ama gel gorki şerefli hakem yok hele mi bu kuşların oynadığı maçta.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu emre denyosu niye oynuyor arkadas cikarin su adami biboka yaradigi yok

Rıdvan Dilmen: "Podolski'nin ofsayt gerekçesiyle sayılmayan golünde ilk baktığım açıda yan yanalar gibi gördüm. Kritik pozisyon."

:asd22:

Allah bin türlü belanı versin aleks taşçıoğlu!!!

eski galatasaray hakemide katlayıp yenerdi ama artık hakemi konusuyoruz bizim reziller yüzünden

Muslera dışında takım ruhsuz, hakemler şerefsiz.... Nasıl puan alırız bilmiyorum. Bu şartlarda zor.

Geri
Üst Alt