STSL 15/16 H:26 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | M.S | 13 Nisan

Erman Toroğlu: "Podolski'nin golü buz gibi gol. Ofsayt ile uzaktan yakından alakası yok."

ddeb38117587f71729b20954639cfef1.png

Bunu anlamak için hakem yorumuna gerek yok

İlk yarı sonucu GS-FB 1-0,<br />
daha doğrusu GS-Mete Kalkavan 0-0

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yil 2016 derbi oncesi elektrikler kesiliyor.Radyoda da Fener'in her pozisyonu gol gibi anlatiyor spiker.

dölünü.....hakemi.bu onun bunun çocuklarına maç kazandırmaktan bıkmadı hakemler.

bu semihin neyini begeniyorsunuz adam bildigin saatli bomba her an bi guzellik yapabilir

Çok açık veriyoruz abartmıyorum başakşehir filan olsa en az 3-1 di ilk yarı bu kadar acizlik çaresizlik ben hayatım da hiç görmedim

O ofsayt hata değil,3 oyuncu bozuyor ofsaytı.Bilinçli verdi yavşak.

Çok fazla pas hatası yapıyoruz bazen gereksiz yere hızlı pas yapmaya çalışıyoruz.

Fenerbahçe'nin yine ve yeniden ne kadar şerefsiz bir camia olduğunu hakemlerin bu adamların önüne yatmak için sıra beklediğini yaşayarak görüyoruz. Bundan sonra bu forumda Fenerbahçe'ye dair olumlu tek kelam eden adamı banlayacaksın arkadaş. Bunun objektiflikle vesaire ile falan alakası yoktur. Net ya kuştur ya troll'dür.

Forumun pek değerli kuşlarından ofsayt pozisyonuna ilişkin tek kelime duyamadık. Enteresan.
Mesela aydın aslan fener golü olsa ofsayttan hakem vermese gelir burda beyler goldu der. Hepsinin kanını biliyoruz da onları burda barındıran adminlerde suç

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Trollerin beğenmediği wes karşıda olsa Allah muhafaza ilk yarıdan maç biterdi adamlarda o bölge de 3 tane kazma oynuyor

Donk cikip bilal girmeli.

Selcuk cikip linnes veya sabri (uzulerek ve istemiyerek yaziyorum hamza pisligi yuzunden) girmeli.

Linnes kanada emre selcuk beyzadesinin yerine gecmeli.

Arti semih cikip sabri girmeli eger linnes ileri gecerse.

Son düzenleme:
Rıdvan Dilmen: "Podolski'nin Gökhan'a yaptığı faul, sarı kartın üzerinde bir faul. Kırmızı olabilir."

:o
Rıdvan babanında anana yaptığı hareket kırmızı noktalı olduğu için senin gibi bi orman çocuğu dünyaya gelmiş. Dol israfi

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ridavanla guntekin denen gavatlar sanki fbtv de yayin yapiyorlar

Geri
Üst Alt