STSL 15/16 H:27 | Eskişehirspor 4-3 Galatasaray | M.S | 2 Nisan

hala floryayı basmayan Galatasaray taraftarının konuşmaya hakkı yoktur

Galatasaray bitmiştir. Oyuncularından yönetimine genel kuruluna taraftarına kadar bitmiştir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Muslera'ya gitsin diyenler siz futbol falan takıp etmeyın... ulan takımda defans yapan adam yok Muslera napsın ??? !!!
Bu rezil takımı gördükçe o da kapattı sezonu işte ne yapsın adam. 2. lig takımlarında forma bulamayacak bir ton adam varken takımda git Sneijder ve Muslera'ya küfret :red: Tam bizim taraftara yakışır bir davranış şaşırmıyorum artık. Maçı da izlemiyorum yanlış anlama olmasın. Ruh sağlığım açısından bu sene Galatasaray maçı izlemiyorum ben de sezonu çoktan kapattım.

Yilmaz Vuralin avrupali versiyonu varmi topculara dalan? O gelsin seneye takimin basina

şu semihi var ya...Allahın belası.

Muslera'nın belkide en zayıf özelliği yerden sağ tarafına sert gelen şutları çıkarmakta zorlanıyor Muslera benzer bir golü fb maçında Kuyt'tanda yemişti.

Futbol şubesini kapatıp yatırımları basketbola yönlendirmek bu süreçte akıllıca olacaktır

bu takıma herşeyden önce bu rezil herifleri önüne alıp tokatlayacak hoca lazım. bizim futbolcular aşırı gevşek ve sorumsuzlar

En büyük suçlular G.Saray camiası

Dursundan daha iyi başkan olmaması SKANDAL

Muslera nın suçu yok adam uruguay milli maçta ne toplar çıkardı baktı takım kimsenin sikinde değil oynamıyo ben niye yırtıyım kendimi diyo haklı olarak

4 kutsal kitaba küfretsen bile bu kadar lanetlenemezsin be kardeşim, ne günah işledik acaba da bunları hak ettik

Geri
Üst Alt