STSL 15/16 H:27 | Kasımpaşa 2-1 Beşiktaş | M.S | 4 Nisan

CfN-1yCW4AA1azU.jpg

bu maçı yenseler bile biz bu halimizle bunları 32.hafta arenaya gömeriz. bu arada filozof takımı kanatsız oynatıyor :)

Senol hoca bi güzel aglar mactan sonra

Fb dün belki berabere kaldı herkes fb'nin şampiyonluk gitti diye düşündü ama 1 puan farkı daha eritecekler eğer maç böyle biterse.

Kargalar cin olmadan adam çarpmaya kalkınca böyle yaslarlar işte. Unutmadık fiko bize şikeci deyişini. Sen bize kuru iftiralar atacağına kendi takımına bak!!!

Bana o gün bizim şampiyonluklarımızı çaldınız diyen karga umarım bu maça iyi bakıyordur. Bizim sizden şampiyonluk çalmamıza gerek bile yok. Siz zaten kendi kendinize çelme takıyorsunuz

Sent from my iPhone using Tapatalk

kedi bizim topculardan daha fazla kostu

Beter olsunlar looser iftiracı kekolar. fiko köpeği şampiyonluk yüzü görmez inşallah. fener de olmasını istemiyorum gerçi ya neyse

Beter olsunlar looser iftiracı kekolar. fiko köpeği şampiyonluk yüzü görmez inşallah. fener de olmasını istemiyorum gerçi ya neyse

Aynı şeyleri hissediyoruz. Şikeciler şampiyon olursa maddi olarak düzelirler bir nebze ama bu şerefsizlerde hiç hakketmiyor. Ne halleri varsa görsünler

fiko ezeli rakiplerinle uğraşacağına takımını motive etseydin keşke

Geri
Üst Alt