Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Stad çok basık,ses uçuyor yankı olmuyor. Alışmak uzun zaman alır.
Ses bizde gümbür gümbür yankı yapıyor. Yada bize öyle geliyor. Çok basık ve boğucu olmuş tribünler sanki.İlk farkettiğim olay oldu maç başlayınca. Kesinlikle bizdeki atmosfer olmuyor
Ses bizde gümbür gümbür yankı yapıyor. Yada bize öyle geliyor. Çok basık ve boğucu olmuş tribünler sanki.

Kapalı halısaha gibi.Yav şu atmosferin neresi iyi siz arenaya fener maçına filan gitmediniz sanırım boş yapmayın yahu
Ben hiç gelmedim arenaya sadce tv den gördüğüm kadar konuşuyorum.Yok hocam aynen öyle oluyor. Yanki oluyor adeta ve buda iyice boğucu yapıyor![]()
Reklam panosu çalışmıyor mu
Aynen bence de.Birbirimizi aşağı çekmeye değil yukarı çekmeye çalışmalıyız.Her stad iyileşsin isterim ben. Hem rekabet güzel olur hem oyun.
Kapalı halısaha gibi.
AynenAynen öyle yav mükemmel stad olabilir lakin ses mes yok millet abarttı iyice hatta an itibari ile çıt yok![]()
Doğru tespit yalnız. Gelmene gerek kalmamışBen hiç gelmedim arenaya sadce tv den gördüğüm kadar konuşuyorum.