GSCimbom
STSL 15/16 H:29 | Antalyaspor 4-2 Galatasaray | M.S | 16 Nisan
Uğur İz

STSL 15/16 H:29 | Antalyaspor 4-2 Galatasaray | M.S | 16 Nisan Sayfa 24

Uğur İz ·

Cevap
998
Okunma
57,1K
Sayfa
24/50
CanlıAntalyaspor42GalatasarayM.S
Olcan en azından bir kaç kez etkili oldu

Yasin çıkması lazim

Bir işe yaradığı yok
olcanin geriye kostugu yok ve inanilmaz bencil oynuyor, takim oyuncusu falan degil linnesin bindirmelerine bir kez dahi pas vermedi...en azindan carole ve yasinin tarafindan atak yemiyoruz...bu arada linnes neden kosmadi diyenler orda linnes dikkat ederseniz ofsayt olmasi icin cikiyor ama semih gerzegi ofsayti bozuyor o konumda kossada yetisemezdi demarke pozisyonda..

Bak iste bundan bahsediyorum :D

Ulan saha daki en ufak sorun Carole ve Linnes, nerenizle izliyorsunuz?

Her mac'i katleden Semih-Balta, Donk-Yasin-Olcan var an itibariyle sahada.

Bunlarin yerine elestirenler yine idare eden oyuncular. Nasil ülke nasil kafa la bu?

malesef ondan sonra kulüp niye ilerlemıyor ?? işte bu yüzden ilerlemıyor..

Linnes gibi sistem takımlarında sırıtmayan bir oyuncu böyle oynuyorsa demekki takımda sorun var.. yanındaki oyuncularda sorun var..

dogru düzgün kadro kurmadan 24 Yaşındakı bir adamı, 3 maç üst üste bile oynamamış bir Linnesi eleştirmek saçmalığın ta kendisi..

Linnes geldiginde henüz beni de memnun etmedigini yazmistim konusuna.
Ama AL maclarinda gördük. Orda müthis oynuyor, ama bizde birden yetersiz.

Bir düsünün acaba sorun Linnes'te mi yoksa bizde mi?

tam fransa ikinci lig topcusu olacak beklere sahibiz. augsburg'daki verhaegh ile yunan sol beki getir bunlardan daha iyi yeminle @Can BÜYÜK haksiz miyim?
Carole bence o kadar fena bir bek degil. Iyi bir takimda is yapar, en azindan Telles/Carole dönüsümlü yeterli bir pozisyon olur sol bek bence.

Verhaegh iyi penaltici :D Linnes Molde'de tas gibi oynuyordu, bence yeni sezonda da görmek lazim bi yeni bir yapilanma olursa.

Son düzenleme:
aynen öyle. gidip nerede sacma sapan ucuz adamlar var alip geliyorlar. daha dogrusu hangi ucuz adamdan en fazla komisyonu kopartabilirizin hesabini yapiyor hirsizlar

bence linneste ise yaramaz herifin teki. yol yakinken gönderilmeli 1 özelligini görmedim.

bir adam alip 3 sene rahat etmek varken sürekli 7-8 yarim adam dolduruyoruz onlari da 3-4 senede zor gönderiyoruz misal yekta parasini aldi defolup gitti

nasil ki melo-selcuk orta sahasini 3 sene izledik. yine öyle bir planlama lazim iste. 7-8 oyuncu yerine 4-5 oyuncu alacaksin ama bunlar iyi adamlar olacak

van der wiel, doumbia, feghouli bi de velosoyu alsak rahat sampiyon oluruz mesela.. ama nerde? deniz kadah emre güral italya ikinci ligden kanat falan bakiyoruz

ben Linnes hakkında tam tersini düşünüyorum... bu kadroda hangı oyuncu olursa olsun sırıtır renktaş.. çünkü sahada takım yok.. takım demeye bin şahit ister.. yerli çöplerin hatasını yabancı oyunculara kesmek dogru değil...

Beyler bende Umit gibi dusunuyordum Linnes hakkinda ama bu mac iyice emin oldum bir cacik olmaz. Geri kosmayan bek oyuncusu mu olur anasini satayim. Manti gobek Sabri bile geri motor gibi kosuyor yorulmadan once. Linnes ise macin basinda yuruyecek hali yok...

Linneside cöplere yazabilirmiyz artık ortak kanı bu yönde mi

Sent from my iPhone using Tapatalk

ben Linnes hakkında tam tersini düşünüyorum... bu kadroda hangı oyuncu olursa olsun sırıtır renktaş.. çünkü sahada takım yok.. takım demeye bin şahit ister.. yerli çöplerin hatasını yabancı oyunculara kesmek dogru değil...

Kardeşim geriye koşma diye yerli çöpler mi diyor linnes'e ?? Her maç aynı , bir maç yapsa tamam .

Linnes su an en iyi sag bek zira dinamik ve de teknigi duzgun
Lakin defansta yaptigi alel acele mudaheleler sonucu yedigi calimlar ve golde gostermis oldugu mucadeleyi birakma olgusu kafamda soru isaretleri olusturdu mental yapisiyla ilgili
Hemen kendini futbol alimi gosterme ugruna soylemedigim laflari soylemisim gibi yapip tespit yapma isine girenler bir zahmet kendine gelsin

Bu yerli seviciler maallesef bu forumdada var...kuzey ülkelerinin oyunculari teknik olarak zayif,fizik olarak kuvvetli sistem oyuncularidir,ama takimda yasinle olcanla nasil sistem kurabilirsinki??

Aslinda iyi bir yonetimle serbest kalan oyuncular ile cok iyi bir kadro kurulabilir. Soyle bir goz attimda kimler var diye cidden kaliteli oyuncular var. Ama kilit kelime "IYI YONETIM"...

Onlara laf edecegine onlerindeki yeteneksiz olcan yasin emreye laf edin futbolu biliyosaniz.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt