GSCimbom
STSL 15/16 H:29 | Antalyaspor 4-2 Galatasaray | M.S | 16 Nisan
Uğur İz

STSL 15/16 H:29 | Antalyaspor 4-2 Galatasaray | M.S | 16 Nisan Sayfa 12

Uğur İz ·

Cevap
998
Okunma
57,1K
Sayfa
12/50
CanlıAntalyaspor42GalatasarayM.S
Merak ediyorum Galatasaray tarihinde en fazla kaç maç üst üste kazanamamış? Bu sezon rekoru kıracağız heralde. Burdan özellikle Özbek, C.Tanman ve Hamzaoğlu'nu tebrik ediyorum. Sizin eseriniz, övünün.

a9af1aysal_RACUO%20(Kopyala).jpg

semih bu takimin topcusu degil arkadas bunu nasil göremiyorlar...2 sene ufaluji reis sayesinde ekmek yedi ama tam bir kazma pozisyon almayi bilmeyen fizik gücü ve hizi olmayan ptt ligi klasinda bir stoper..

Ulan bu gidişle avrupaya gitme hakkını elde edemeyeceğiz ve ceza sonraki sezona sarkacak. Son yıllarda kazandığımız puanlar güme gidecek, 2 yıl hanemize sıfır yazılacak ve son torbaya düşeceğiz. Şampiyon takımın ırzına geçtin yeteneksiz, basitersiz, beyinsiz Dursun. Yeter şu liseli yavşakşarın kulübü sömürdüğü, takımdan soğuttunuz. Galatasaray'dan başarısızlık yüzünden değil göz göre göre sömürülmesinden dolayı soğudum. Hepinizi toplasak bir Abdurrahim etmezsiniz akıl yoksunu yavşak monşerler. Kaçınız gençliğinizde Galatasaray'ı takip ediyordu lan, anca lisede inekliyordunuz.

Son düzenleme:
Bilal Denizli tarafından kesik yemeseydi puan kaybettiğimiz 2-3 maçı kazanırdık en az, takım yeteneksiz dolu donku oynattı paso,o hıyar yüzünden kaç maç kaybettik boşuna.

Geri
Üst Alt