GSCimbom
STSL 15/16 H:29 | Antalyaspor 4-2 Galatasaray | M.S | 16 Nisan
Uğur İz

STSL 15/16 H:29 | Antalyaspor 4-2 Galatasaray | M.S | 16 Nisan Sayfa 41

Uğur İz ·

Cevap
998
Okunma
57,1K
Sayfa
41/50
CanlıAntalyaspor42GalatasarayM.S
Galatasaray ciftligine hosgeldiniz.

Ciftlikten farkimiz yok. Hala utanmadan "ama bizim yaptiklarimizi görmezden geliyorlar" diye konusan o baskan bozuntusu pisuvarci herif koltugunda oturuyorsa da yaziklar olsun bu taraftara. Bir organize olunup su hainleri koltuklarindan indiremiyoruz ya, yaziklar olsun bizim gibi taraftara.

Ne yapsinlar adamlar her macta Istifa diye bagiriyorlar iste baska ne yapabilirler bizim kongre uyelerinde is yok indirse onlar hemen indirir.

biz bırakın kupayı almayı şuan ptt liginden bi takımı yenebilecek halde değiliz. Galatasaray tarihi böyle rezil bi takım ve yönetim görmemiştir , rezil ötesi bi durumdayız.

Ne yapsinlar adamlar her macta Istifa diye bagiriyorlar iste baska ne yapabilirler bizim kongre uyelerinde is yok indirse onlar hemen indirir.

Abi anlamiyorlar, adamlar o kadar vurdumduymaz o kadar yüzsüz o kadar haysiyetsiz ki umurlarinda bile degil.

Gideceksin Florya'yi basacaksin, yoksa bunlar GITMEZ.

Tarihimizin bu güne kadar ki en rezil takımının oyuncusu serdar bize karşı şekil yapıyor varın siz düşünün halimizi.

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takımın kötü olması, Donk'un mallığı filan benimsediğimiz şeyler de hakemlerin bize iyice Anadolu takımıymışız gibi davranması zoruma gidiyor.

Çizgiye hakem dikmişler, eli görmemesi için kör olması lazım. Kör olduğu için gol yiyoruz. Sarı kart yemesi gereken Eto'o değil Balta oluyor.
Donk hamleyi yapmış adam arkadan geliyor, buna kart vermek hele ki 2. sarıyı çıkartmak için arızalı biri olmak lazım, aynısını Umut'a da göstermişlerdi.
Eto'o kendini bırakıyor penaltı istiyor kart yok, Yasin kendini bırakıp hakeme bakmadan tekrar topa koşuyor sarı kart.

Ayrıca deneyimli hoca 2,5 milyon euro'ya Galatasaray'ın aldığı Donk transferi hakkında da, "Donk'un da sözleşmesi 4 ay sonra bitecekti. Galatasaray çok para verdi, ben de tamam dedim." şeklinde konuştu.

Adnan Polat Dönemi, Dursun Özbek Döneminin yanında melek gibi kalır...

Dursun Özbek gelmiş geçmiş en berbat başkandır.. ABV Dursun defol git artık lannnnnnnnn

Geri
Üst Alt