STSL 15/16 H:30 | Akhisar Belediyespor 3-3 Beşiktaş | M.S | 23 Nisan

Bence bireysel olarak bizim stoperler daha iyi. Chedjou, Semih, Hakan B. , Koray banko oynar kargaların defansta

Sent from my iPhone using Tapatalk

La bu forumda ne dönüyor anlamıyorum ki. Saldır akhisar nedir lan? Siz neyin peşindesiniz?

oooo ooo ooo
saldır akigo ok lets go
ooo o o ooo

Çakma fenerliler Akhisar için yırtıyor kendini buralarda

su hugo rodellaga ile sezona baslasiydik en kötü ilk 3 te bitirirdik ligi..koca GALATASARAY in elindeki tek forvet Umut...saka gibi.

Çakma fenerliler Akhisar için yırtıyor kendini buralarda

En azindan baskasinin seyiyle gerdege girmiyorlar onlari ben tebrik ediyorum cizgileri belli sevdalari belli gercek gonul vermis insanlar onlar hepsi piril piril renktaslarim kardeslerim.

Bunlar gercekten gerizekali :D

Ne Fener ne de Besiktas son haftalari bizim kadar egemen oynayamiyor. Resmen bocaliyor adamlar ayaklarinin titremesinden dolayi.

Ah ulan keske baska bir ligde olsaydik, hepsinin anasini aglatirdik sampiyonluk yarisinda son haftalarda.

Beşiktaş çok bozdu baya bozdu yani öyle böyle değil, inanılmaz bozdu yani o kadar bozdu ki önünü alamadık öyle kötü bozdu yani bozdu bozdu bozdu bi yerden sonra bozmaz diye bekledik daha da bozdu artık bozmasın dedik iyice bozdu artık inanamadık bozdu bozdu gitti yani. beşiktaşı bıraktım yani daha nasıl bozulur yani dedim daha fazla bozulmaz yani dedim yani bi yerde durucak onun bozulması diye bekledim. ama yine bozdu.

bejeke orta sahayi gecince spiker ciglik cigliga bagiriyor.

aynisini akhisar gecincede bekliyoruz.

burası akhisar tribünleri değil hannover 96 deplasman tribünü

CgvjqJiWkAAmQuQ.jpg

Bunlar gercekten gerizekali :D

Ne Fener ne de Besiktas son haftalari bizim kadar egemen oynayamiyor. Resmen bocaliyor adamlar ayaklarinin titremesinden dolayi.

Ah ulan keske baska bir ligde olsaydik, hepsinin anasini aglatirdik sampiyonluk yarisinda son haftalarda.

Galatasaray'ın neden bu ülkenin en büyük takımı olduğunun kanıtıdır son hafta performansları.

Geri
Üst Alt