STSL 15/16 H:30 | Galatasaray 4-1 Kasımpaşa | MS | 24 Nisan

Ne yalan söyleyeyim, şöyle bir bakınca Kasımpaşa'nın genel olarak kadrosu daha iyi görünüyor. Sabri Olcan Bilal Semih vs. 11'e giremez Kasımpaşa'da.

Bu sözleşmeleri yapanın kafasına s....m, yaş arttıkça maaş düşeceğine artıyor.

Yabancı sınırı var diye oyuncuyu elde tutmak için yapmışlardı değil mi bunu,mantığa gel :D Koca koca işadamları yönetiyor sözde kulübü.Sırf bu kriterden ötürü sözleşme yapmanın irrasyonel olduğunu anlamak için öyle çok zeki olmaya da gerek yok. Kaldı ki yabancı sınırı kalktı yine aynı b.k durum. Ne ters kulübüz anlamadım. Ya vezir ya rezil. Avrupa kulüpleri 30'u aşan bir futbolcuda(bunu temsili söyledim şimdi millet örnek vermesin) ipleri eline alır, biz köyde yüklenen katır kadar adamlara borçlanmışız. Allah bunlara akıl fikir bize de rahatlık versin.

4-6 gol oynadık haydi paşa yaz golü be
bird-catching-net-88191.jpg

yabancı sınırı vardı da selçukun 2 burakın 3 yıl daha sözleşmesi vardı ne anlatıyorsunuz

sneijder 5 alıyor biz şampiyon yaptık diye ağladılar aysal da verdi sözleşmeleri

Aynen. Sanki sozlesmeleri sene sonu bitecekti. Dunyada kac kulupte gorul 2-3 yil sozlesmesi varken 2019 kadar sozlesme uzatan baskan...

oooo, valla kendi takımım diye söylemiyorum ama iddaacıların kale maçıdır bizim maçlar, kg var, 1.5 üst 2.5 üst duruma göre 3.5 üst oynayın kaybetmezsiniz.

Özellikle şu son maçlarımızdaki hakemler skandal. Poldi'nin golü, Paşa'nın da penaltısını ve tehlikeli bir atağını ofsayt diye kestiler.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Evdeki arkadaşlarla tartişiyoruz da ben penalti diyorum onlar değil diyor sizce penaltı mı değil mi

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

100% faul var arkadan, tekrar izledim , arti kirmizi , bir de alakasiz yere korner verdi erenden cikan topa .. calsaydi bitmisti isimiz , ki hala zor da iste bir umut

golumuz de ofsayt , fakat arkasindan attigimiz gol ofsayt degil , adamlarin golu de anlasilmamakla beraber ofsayt olabilir

Koray'in orda aktif müdahalesi olmuyor, Eren vuracakken carpiyor Koray'a. Zor pozisyon.

Devra arası bir Olcan = Volkan değişikliği ile şu durumu yapmak çok zor olmasa gerek.

Muslera

Linnes - Koray - Semih - Carole

Sabri - Selçuk - Bilal - Emre

Volkan - Podolski

sahada neredeyse 3 tane mücadele eden oyuncu var , ve ilk yariyi yenik kapamadiysak muslera sayesinde, su dursun özbeki bir mekanda yada sokakta tekme tokat dalsalar agzini burnunu kirsalar icimin yaglari erirdi..

Yabancı sınırı var diye oyuncuyu elde tutmak için yapmışlardı değil mi bunu,mantığa gel :D Koca koca işadamları yönetiyor sözde kulübü.Sırf bu kriterden ötürü sözleşme yapmanın irrasyonel olduğunu anlamak için öyle çok zeki olmaya da gerek yok. Kaldı ki yabancı sınırı kalktı yine aynı b.k durum. Ne ters kulübüz anlamadım. Ya vezir ya rezil. Avrupa kulüpleri 30'u aşan bir futbolcuda(bunu temsili söyledim şimdi millet örnek vermesin) ipleri eline alır, biz köyde yüklenen katır kadar adamlara borçlanmışız. Allah bunlara akıl fikir bize de rahatlık versin.

Asil problem , bu ve benzer tonla hatali transferle ,gelecege yonelik olarak da el kol baglayan bir yonetimin ,hele de bu mali durumun dip yaptigi donemde mumla arayip tekrar gelsinler diye duaci olanlar

ve bizler onlara kizamiyoruz, cunku gelen de en az bu gidenler kadar beter

Korayin pozisyon net penalti
Sarimi kirmizimi tartisilir

~tap

100% faul var arkadan, tekrar izledim , arti kirmizi , bir de alakasiz yere korner verdi erenden cikan topa .. calsaydi bitmisti isimiz , ki hala zor da iste bir umut

golumuz de ofsayt , fakat arkasindan attigimiz gol ofsayt degil , adamlarin golu de anlasilmamakla beraber ofsayt olabilir
penaltı değil

korayın erene darbesi yok erenein koraya darbesi var

TEKRAR SÖYLÜYORUM PENALTIYLA UZAKTAN YAKINDAN ALAKASI YOK

FUTBOLU BİLEN BUNU BİLİR

Geri
Üst Alt