- 27 Ocak 2010
- 59.414
- 31.022
- 3.523
Kendisi degerli bir gassaray kongre uyesidir diye biliyorum. Emin misin vardigin yargidaSinan Bilgin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendisi degerli bir gassaray kongre uyesidir diye biliyorum. Emin misin vardigin yargidaSinan Bilgin
Kendisi degerli bir gassaray kongre uyesidir diye biliyorum. Emin misin vardigin yargida
+1907 :005:Degerli miyim bilinmez fakat elit bir kisiligim vardir
Degerli miyim bilinmez fakat elit bir kisiligim vardir
Kendisi degerli bir gassaray kongre uyesidir diye biliyorum. Emin misin vardigin yargida
Degerli miyim bilinmez fakat elit bir kisiligim vardir
dün merkeli gezdiriyorduk antepteBu yorumla bir 3. Dünya ülkesi tayyipistanliyi daha yok ettiniz Fatih bey tebrikler
~tap
Üstat bir gün gelelim bizi misafir et kongrede,pilavını yeriz.
Eski modlardan vasfi vural beye sikayetini iletirsen ilgilenecektir. Bu tur durumlara son derece karsidir. Iyi forumlar rengdassadece burdakı yorumları değil, bütün konularda yaptıgı yorumlar Galatasaray'ın aleyhine.. zaten bütün üyelerde tepki gösteriyor yazdıklarına..
Almanya bundan dolayı dünya şampiyonu oluyor galiba. Bakış açılarimiz farklı demek ki futbolda.
aga orda izlemenize gerek yok bana sormanız yeterliZor pozisyon açıkçası, ben de kararsız kaldım. Bu sebeple hakemin kararı doğru, tam olarak emin olmadıkları pozisyonlarda penaltı çalmamaları gerekiyormuş... Sezon başı ligtv'de izlemiştim.