STSL 15/16 H:30 | Trabzonspor 0-4 Fenerbahçe | MS | 24 Nisan

adamlari bitiren fener ama forması yakılan biziz. trabzondan 2016 model bi kahpelik.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu özer kadar boş oyuncu yok.
Yani bir bilmem hareketler çekip sahada sıf zarar Olan büyük popcu...pardon topçu

Bu ts ne rezil bir yerdir.

Ne sahada Trabzonlu oyuncular ne de tribünler en ufak bir tepki koyamıyorlar hakeme ve rakibe. Fenerbahçe'nin en rahat deplasmanı denebilir.

Sen konuyu çok yanlış anlamışsın.

Olay yatmak falan değil. 3 Temmuz'dan beri istisnasız her sene domalıyorlar fenere üstelik içerde. Bizle hiçbir husumetleri olmamasına rağmen özellikle Salih muhabbetinden dolayı ana avrat sövdüler tribünde. Beter olsunlar inşallah küme düşerler.

Bizim de Fener'e karşı kötü dönemlerimiz oldu derbilerde,bunlar normal.

E bizim tribünler de sövmüyor mu,bu mu mesele?

Bunu yapacaklar sonra diyecekler neden fenevin trabzona koymasini istiyorsun diye bana soracaklar isinize bakin beyler biz Galatasaray'liyiz kimseden medet ummayiz.

Haklısın renktaş. Ben forma yakma olayını bilmiyordum. Beter ol eyyy trabzon...

Allah bin belanızı versin şerefsizler

Geçen senede aynı senaryoyu yaşadık. Unuttun renktaş sanırım geçen sene şampiyonluğa giderken trabzon deplasmanında dk1'den itibaren maç sonuna kadar ana bacı sövdüler. İ...ne GS olmazsın şampiyon tezahüratları yaptılar.

Trabzonspor bu ülkenin en karaktersiz camialarından biridir.

Ya küfür her tribünde oluyor,adamlar ellerinden gelse öldürecekler Fenerli futbolcuları,Aziz'i falan,sahadaki performanstan dolayı domalıyorlar demek yersiz.

Keşke düşseler şu gereksiz hamsiler.

...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben bjk'ye aptal bir camia diyordum.. sözümü geri alıyorum, Trabzonspor kadar aptal bir camia daha yoktur..

bunlar bu kafayla daha çooookkk sürünürler

Trabzon fenere yenilmek için bir tane. Bu bjk şampiyonlugu verirse şaşirmam. Sonra biz yenince aglamasinlar

Sunlara gecen sezon 2 macta 6 puan kaybettik ya, daha ne diyeyim.

Ama diger yandan bu sezon 6 puan aldigimiz tek takim olabilir Trabzon :D

Geri
Üst Alt