STSL 15/16 H:30 | Trabzonspor 0-4 Fenerbahçe | MS | 24 Nisan

Nolmuş la eve yeni geldim

Sent from my iPhone using Tapatalk

başkanı mafya bozuntusu, futbolcusu işid taraftarı ,seyircisi sapık.nasıl şehir lan burası?

Ulan bu hamsilerin yapacağı sey belli bisey güvenlik ne bok yiyodu acaba o vakit.
Beyin yok bu TS lularin çoğunda.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu embesiller yüzünden eli yüzü düzgün futbolcuları izleyemiyoruz maalesef gelmiyorlar bizim lige. Türk futbolunun anasını bellediler afedersiniz. Sadece kendilerine değil hepimize zararları beyinsiz andavallar.

Mac bitti yav o hakem cikmaz bidaha. Mac berabere gitse bunu yine yaparlardi. Bunlari satin alan paramiz bosa gitmesin atlayin genede demis iste.

Oglum olan yine benim kupona oldu. Son mac Fener maciydi, Trabzon gol atamaz oynamistim.

Allahin cezasi herifler gitti güzelim kupon, maci cikarirlar.

Ben kuponumu son anda kurtardim, fenere vermistim, son macimdi. Site teklifi 20 kurus altindaydi kupon kazanc miktarinin, baktim hamsikafalilarda salterler atacak, aninda aldim parayi, 20 kurus icin isin yoksa, macin tescilini bekle

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Bu ne oğlum?? Smack Down yapıyor hakeme :asd22:

13091896_1256172834428198_1297750058463406511_n.jpg

Oh cok iyi oluyor hamsilere :) Insallah hep kupalarini calarlar bu salaklarin.

Ulan oraya nasi çıktın :D
5b1d15df6a37f77acf6b2f8d9b037ad8.jpg

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yalniz o manyak oradan inerken orada duran güvenlik elemanlari ne bok yiyordu?

İçimizdeki kuşlar ortaya çıkıyor. Olum adamların 30 sene beklediği şampiyonluğa yattılar ne olmasını bekliyorsun. 10 sene daha sürer bu olaylar. Medyanın manipülasyonuna gelip sonuçlara kitlenip sebepleri kaçırmayın.

Geri
Üst Alt