Arda Kuyumcu
Büyük Kaptan
- 6 Ağustos 2009
- 24.604
- 2.239
- 1.983
Yasin Umut Olcan üçlüsü ligin en kötüsü bence. Daha kötüsü var mıdır?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sakamisin arkadas saha da o kadar cöp var saha nin Emre ile en iyisini elestiriyorsun?
Abi nasil bi anlayisiniz var cidden sasiriyor insan.
Demek ki Osmanlıspor bizim yerimize Şampiyonlar Ligi'ne gitse finale kalırdı, ne de olsa bizi yendiler.Sana bir tek soru;Bu oyuncular sene başında böyle mi oynuyorlardı.Bu takım çeyrek finalist benfica yı yendi.Belki finale çıkacak madrid ile istanbulda başabaş mücadele etti.Nankörsünüz nankör.Haza hocam bu taraftra en güzel cevabı veriyor....Ama akıllanan yok
Evet. Ne eksigini gördün, ne yapti mesela? Ben artilarini gördüm. 3 kez hava topunu kazandi, ve 3-4 pozisyonda iki bursali oyuncuya karsi topu sakladi ve basarili pasi atti Yasin'e. Bir pozisyonda ise foul aldi.carole simdi galatarayin futbolcusu mu? suan sahada oynayan futbolcularla alakasi yok, konuyu sapittirma
Yasin Umut Olcan üçlüsü ligin en kötüsü bence. Daha kötüsü var mıdır?
peki baş tarafi niye dikkate almiyorsun .dedim ki sene başinda bu takim böylemiydi.cevap yok......aldim alacağimidemek ki osmanlıspor bizim yerimize şampiyonlar ligi'ne gitse finale kalırdı, ne de olsa bizi yendiler.