STSL 15/16 H:32 | Başakşehir 2-1 Fenerbahçe | M.S | 9 Mayıs

Saha kenarında dengesini kaybederek kayan Vitor Pereira elini burktu.

Abdullah hocanın takımındaki oyun disiplini gerçekten üst düzey.

Beğen beğenme ama adam sistem hocası.

Van peso şerefsize bak sen. Yalçın kalecinin üstüne doğru itiyor resmen. Allah tan denk gelmedi yalçın kalecisi ile

CiCANPaXIAIUpRR.jpg:large

firat fenerin maçı kazanması için elinden geleni yapyor volkana 2. sarıyı veremedi.

Kendisini Milli Takımdan sonra savunduğum için linç edilmiştim.
Bu arada iki sistem hocası Avcı ve Kocaman o kadrolarla nerelerdeler. Yılların soytırıları Karaman, Vural, vb. adamlar bir kere bile başarmış değiller bunu.

Avcı, Kocaman, Ertuğrul gelecekte büyük takım çalıştırırlar tekrar.

volkan şen 2 kere sarı kart yemeliydi ama onun bunun çocuğu fırat aydınus vermedi

Son düzenleme:
İBB ile ilk çıkışından sonra Avcı'nın hep büyük bir Hoca'nın yardımcısı olarak(mesela Lucescu) bize gelmesini ve sonra da O'nun bırakmasının ardından devam etmesini istedim.

Bu arada iki sistem hocası Avcı ve Kocaman o kadrolarla nerelerdeler. Yılların soytırıları Karaman, Vural, vb. adamlar bir kere bile başarmış değiller bunu.

Aykut'la Ertuğrul'un büyük takım tecrübelerini pek beğenmiyorum o yüzden bence farklı kategorideler Avcı'yla.

Milli takımdayken ben de az laf etmemiştim Selçuk'u oynatmamasının gazıyla haksızlık etmişiz

Karaman ve Vural küme hattındaki takımlarda çalıştılar genelde.Avcı ve Aykut öyle değil.Ayrıca Hikmet'in Kocaeli ile Beşiktaş'a 4 atıp Türkiye Kupası almışlığı var.Bu 4'ünün arasında büyük fark olduğunu düşünmüyorum.

Son düzenleme:
Avcı Türkiye'nin tek istikrarlı oynatan system hocası dır belkide. Almanya'da bir çok takımda uzun vaadede iş yapar. Türkiye'de zor büyük takımlarda ki işi. Şansı tutmadı ilk senesinde tekmeyi yer

Avcı ve Kocamn iyi sistem hocaları ama kendilerini bir adım daha öne çıkarmak için takımlarında yetenekli oyuncu oynatmayı ve daha fazla kazanmak isteyen bir ekip yaratma konusunda kendilerini bir tık daha yukarı atmaları gerek.

apo hoca iyi yaw
bize gelse eyw deriz

Geri
Üst Alt