STSL 15/16 H:32 | Galatasaray 0-1 Beşiktaş | MS | 8 Mayıs

aliriiizz fener bir kere haric ne zaman bize karsi final kazanmis :D O galibiyet bile penatilarla aldilar (bizde acayip berbattik o mac, Nando kurtarmisti )

İnşallah da kendi sahamızda şut bile bile çekemedik. Fb de geçen sene bizim yaptığımızı yapmak isteyecektir.

Zk8Xoa.jpg

Şimdi herkesin düşüncesine saygı duymak gerek, lâkin sen 32 hafta nerdeydin diye adama sorarlar! Şimdi 32 hafta top oynamicaksın, yok 5. olalım cezamızı çekelim diyorsun, ve bunu yapmak için 32 hafta bekliyorsun, sonra kalkıp Beşiktaşı yenip Ezikleri şampiyon yapacam diyorsun. Şimdi bu nasıl olay birisi bana bunu açıklasın lütfen, olaya sağdan bakıyorum, soldan, alttan, üstten ve işin içinden çıkamıyorum.

Bakın arkadaşlar bugün bjkyi yensek bile bu takım yine 5. olamaz, 2 maçta yine takılır. Ligden 16 maçdı galiba tam emin değilim deplasmanda maç kazanamıyor.

Uzun lafın kısası, bugün bjk oynasın çatır çatır ve yensin, sen zaten kupada finaldesin, işte orda çık ezikleri yen ve cezanı çek, burda 5. olabilmek için ezeli rakibini şampiyon etmeye gerek yok. Maçı bilerek vermiyelim bize yakışmaz ama temellim sadece "bu hafta" için maçı rakip takımın kazanması iyi futbol oynayarak.

2 haftaya bitiyor şu lanet sezon. bu iki hafta içinde dursunada bişey olsa on nömera olur herşey.

Evren Göz ‏@evrengoz
Derbi için satışa çıkarılan 18 bin biletten 7 bin adet satıldı. Sezon başında da 33 bin kombine satılmıştı.

Oyy oyy hollanda ligimde neler oluyor öyle son hafta :)) ajax yedi golü böyle biterse psv şampiyon. Tam denizli fb gibi olurlar haha

Geri
Üst Alt