STSL 15/16 H:32 | Galatasaray 0-1 Beşiktaş | MS | 8 Mayıs

Bugün Beşiktaş yener şampiyonluğu neredeyse garantiler çünkü yarın Fener'in Başakşehir'i yeneceğini düşünmüyorum.

Kupa finalinde Fener'e çakar Avrupa'ya gideriz rahat olun. Fener'de tuttuğu iki kupanın ucuyla kalır :D

O zaman adamin arkasindan atipda sonra gidip selfie cekmiyeceksin. Bastan sempati duyuyorum diyebilirsin ama arkasindan atip sonra gordugun zaman selfie cektirmek icin el pence olmanin bir manasi yok.

Belki adamlar seviyorlardir özelden de, simdi tanimiyoruz ki bey efendileri ? Misal ben Aziz Yildirim´a buket dolusu sevgiler gönderirim hep buradan.

bDnRNd.jpg
m6QZOR.jpg

aramızda bulunan gizli Fenerliler, Fenerin şampiyonluğunu isteyenlere inat...

5.lik için yırtınacak bir takım değildir Galatasaray onun yerine Fener'e koyar finalde yine Avrupa'ya gider.

kazanmak zorundayız,yenilmemizi isteyenler 2 yıl avrupaya gidemeyince ne diyecek acaba
ama maçtan umudum yok

Yenilsek bile bjknin şampiyon olabileceğinin garantisi yok. O yüzden şüpheyle yaklaşıyorum bu maça. Biz elimizden geleni yapalım yine de.

0-2 tahmininde bulunmuştum ama rüyamda 3-1 yendiğimizi gördüm. Galiba yeneceğiz :D

kazanmak zorundayız,yenilmemizi isteyenler 2 yıl avrupaya gidemeyince ne diyecek acaba
ama maçtan umudum yok

Niye zorundayız? Bu maçı kazanırsak 5.lik yani Avrupa garanti mi? Ama Fenerbahçe'yi yenersen Avrupa garanti.

Bu maçı değil kupa finalini kazanmak zorundayız.

Geri
Üst Alt