STSL 15/16 H:32 | Galatasaray 0-1 Beşiktaş | MS | 8 Mayıs

Ucunda kupa olan maclar bizim isimiz falan guzel laflarda bos laflar. Bundan once butun finalleri kazandiysak yarinda finali kazanacagiz anlamina gelmez. Final tek mac kaldiki rezil bir durumdayiz suan. Ligde 5.olmaya calisalim kupadada canimizi disimize takalim. Gidemezsek tamam. Ama dusun bu mac besiktas yendi gitti son mac konyaya yenildi fener sampiyon oldu. Gitti birde kupada bizi yendi kupayi aldi. Olmayacak senaryo degil bu. Biz her macimizi kazanmak icin cikalim masa basi islerle ugrasmayalim.

Ezikliğe gerek yok diyen sendin az önce.

Bu maça çıkarız oynarız, yenmek için çıkarız. Yeneriz veya yeniliriz ama yenilirsek herşey biter diyen gizli Fenerliler olduğunu düşünüyorum aramızda elbette kaybetme ihtimalimiz de var. Bu maçı da kaybetme ihtimalimiz olduğu gibi

saçma salak maçlarda dünya puan verip sonra fenerin ekmeğine yağ sürmek için yırtınırlarsa böyle futbolcu net geri zekalıdır .
şu maçta bjkden puan almamız demek maddi manevi fenere çalışmak demektir. geleceğimizi birkaç yıl fenere ipotek etmek demek.
galatasaray ne sizin anlamsız egonuza ne de basit intikam duygunuza meze olmayacak kadar kıymetli bir anonim şirkettir. bu maç unutulur gider ama bir maç yüzünden oluşabilecek şeylerin süresi uzun olur. ve şu an pragmatist açıdan bakarsak bjk 2-1 galip bir skorla ve onurumuzu rencide etmeden arenadan ayrılmalıdır.
aksini düşünen ya derin bakmıyordur anlamıyordur ya da fener sevgisi vardır.

BJK yi hoplatmaya hazır mıyız

Kardeş kulübümüz Fenerbahçeyi şampiyon yapmak için saldır Cimbomum

Hayır mı olu şer mi olur bilemem ama galiba maçı alacaz.

Renktaş sen her FB maçından önce hayatta kazanamayız fark yeriz falan demiyor muydun ben mi yanlış hatırlıyorum

Bu BJK FB'den çok daha mı kolay rakip de mutlaka kazanmak zorunda oluyoruz :confused:

BJK nin defansi les 2 hafta once maclarini izlemistim gercekten cakabilecegimiz bir takim besiktas.

Obur taraftan , son 3 maci kazanirsak 3,yuz bence. Isimizi tek final macina birakacagimiza su maclari kazanalim isimizi garantiye alalim. Eger kupayi alamazsak 2 yil gidemiyoruz avrupaya en az 5 senede toparlayamayiz.

Ch8wqlWW0AAOIe7.jpg

Ezikliğe gerek yok diyen sendin az önce.

Bu maça çıkarız oynarız, yenmek için çıkarız. Yeneriz veya yeniliriz ama yenilirsek herşey biter diyen gizli Fenerliler olduğunu düşünüyorum aramızda elbette kaybetme ihtimalimiz de var. Bu maçı da kaybetme ihtimalimiz olduğu gibi

Yav bu arkadaş işin garibi her FB maçından önce gelir yok şöyle fark yeriz yok şöyle rezil oluruz minvalinde konuşur

Ne hikmetse bugün gelmiş mutlaka kazanacağız edebiyatı parçalıyor

Hayır öbürünü demese samimi olduğuna inanacağız

Kargalara koyunca macin sonuna dogru i.ne besiktas olamazsin sampiyon tezahurati rica ediyorum.

ilk yarı için ilk 15 dk çok önemli. ilk 15 dk yol yemezsen kalan 30 dkya bir gol yazarız.

Bakiyorum da yine sacmasapan seyleri konusuyorsunuz.

kuşlara yemlerini verin renktaşlar yoksa çok öterler

Satılmış çakma ultraslar bu sezon hiç olmadığı kadar ateşli bugün. Aziz'den mamalandınız mı ulan? yenilmek zorundayız bu maçı fbyi şampiyon yapmamak için, son 2 maçı kazanırsak her türlü 5.yiz ya da kupayı alırsak her türlü katılım hakkını kazanıyoruz

Geri
Üst Alt