STSL 15/16 H:32 | Galatasaray 0-1 Beşiktaş | MS | 8 Mayıs

Antudaki gerizekalılar kupada bunlara tecavüz edelim falan diyorlar,lan nerenizle izlediniz maçı ezik kuşlar ilk yarı takım taraftar baskısıyla oynadı,golü atamadı.İkinci yarı işler terse döndü baskı yedik,orta saha oyundan düştü,golü de yedik.Gayet temiz maç.

Hesap mi vericez allahin kuslarina

Besiktas gibi bir ezik takimada arenada yenildik ya daha bisey demem artik ben

Antudaki gerizekalılar kupada bunlara tecavüz edelim falan diyorlar,lan nerenizle izlediniz maçı ezik kuşlar ilk yarı takım taraftar baskısıyla oynadı,golü atamadı.İkinci yarı işler terse döndü baskı yedik,orta saha oyundan düştü,golü de yedik.Gayet temiz maç.

Onların da... Konya maçında oynadıkalrı oyunla kendi kendilerine şike yapan takım bunlar o zaman.

Bizim yerimizzde olsalar oynamazlardı bile kanı bozuklar.

dzemali'yi hemde parasını ödeyerek kiralayıp bu donk denen şerefsizi transfer eden yönetimi öpüyorum!!!

S.kmusum Fener'in sampiyon olmasina. Ulan iki sene Avrupa'ya gidemiyoruz, sakamisiniz lan cocuklar?

İstifa diye bağırılması bile yalandan Allah belamızı vermiş bizim.

Donk a sövmüş herkes de ,sözleşmesi bitecek oyuncuya 2,5 veren başkan ve Denizli ye
ne demeli....

Rezalet spam

Sent from my iPhone using Tapatalk

bu leke dursun döneminde yazıldı ilk yarı tek kale oynayıp ikinci yarı böyle oynamayı kimse açıklayamaz 2 sene avrupaya gidemezsek ozaman görecem bu futbolcu müsveddelerini.

bu yönetim defolup gitmezse derbi kazanmayı unutun !! götü boklu karga bize posta koyuyor işe bak arkadaş

Geri
Üst Alt