STSL 15/16 H:32 | Galatasaray 0-1 Beşiktaş | MS | 8 Mayıs

Biz Beşiktaş'ı yenelim, Başakşehir de Fener'i yensin. Win - win.

Abi kim şampiyon olursa olsun. Bizim maçı almamız lazım. Derbi kaybetmek agrıma gidiyor gerçekten.

Başakşehir fenevi yenecek nasıl olsa

Artık Yatalım. Yarınki Derbiyi bekleyelim. Foruma üye oldum. İlk maç derbi

Muslera-Linnes-Denayer-Hakan-Carole-Selçuk-Emre-Olcan-Sneijder-Yasin-Podolski

Bu kadro çıksın folloş ederiz.

Parayla sampiyonluk ne kadar kolay
Serefsizsin fenerbahce
Aziz yildirim dursun ozbek
Serefsizsin fenerbahce

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN!
13179285_1265497390162409_6979750937312347567_n.png

(26.02.2012 Galatasaray: 3 - Beşiktaş: 2) Goller: Elmander, Melo, Elmander

Bu maç için en iyi sonuç bersberlik. Kazanırsak fener şampiyon olur açıkçası üzülürrüm, kaybedersekte yine üzülürüm. Beraberlikte bizim için iyi sonuç olur bjkninde liderliği devam eder, şampiypn olurlar yinede ben osmanlıyı ve hedefdiz konyayı yeneceklerini düşünüyorum.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kim şampiyon olmuş umrumda değil ama tercih edeceksem fb olsun daha iyi. Koyup geçmemiz lazım şuana kadar şampiyon olmadıysa tinercilerin salaklığı. Kadiköyde gol atacam diye saldırıp 2.yide yediler ikili averajı kaptırdılar. 1-0 bitse 1 beraberlik değil bir mağlubiyet hakları olacaktı genel averajda beşiktaş üstün çünkü.

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dursunun azizle buluştuğu gerçekmi.

Final maçının biletleri satışa çıktı mı diye sorduk cevaqplamadınız

Bu maç için en iyi sonuç bersberlik. Kazanırsak fener şampiyon olur açıkçası üzülürrüm, kaybedersekte yine üzülürüm. Beraberlikte bizim için iyi sonuç olur bjkninde liderliği devam eder, şampiypn olurlar yinede ben osmanlıyı ve hedefdiz konyayı yeneceklerini düşünüyorum.

Biz yalniz berabere kalirsak ligde 5. olamayiz. Osmanli ikili averajda onde.

Forumdaki kargalar daha uyanmamis galiba kimse yok. :D

kanaryalari sevindirmeyelim derim, tuncay m8

Benim umrumda degil Besiktas ve Fener ikiside birbirinden beter takimlar birbirini yesinler biz aslanlar gibi mucadelemizi edelim. 8tas bence daha icten pazarlikli bir takim onlara bu aksam koymak gerekir m8 ;)

Geri
Üst Alt