STSL 15/16 H:32 | Galatasaray 0-1 Beşiktaş | MS | 8 Mayıs

Beşiktaşlılar yine şımarmış.En kötü sezonumuzdayız diye dalga geçiyorlar.

Chz6_yrWEAE5OqR.jpg

Ben feneride bjkyide oynadıgımız her mac yenmek istiyorum. Sampiyonlukları bizi ilgilendirmez, fenerden daha cok nefret ediyolar bizden hatırlatalım.

Bugün cıkıp adam gibi oynayalım taraftarla filan alırız. Zaten bjkli futbolcular sahada cirkeflik filan yaparsa daha cok hirs yapar taraftar

T@patalk ☆☆☆☆

Lan ben bu besiktasa fenerden daha fazla ayar oluyorum nedense. kucuklukten beri. Anam babam butun arkadaslarim besiktasli diye muhtemelen.

Her neyse bugun Allah utandirmasin, kimse Galatasarayima bir takimin altina yattigini gostermesin.

Kombineler dışında, satılmayan 11 bin bilet bulunuyor. Bu akşam TT Arena'da 25.000-30.000 taraftar olması bekleniyor. (NTV Spor)

Skor verin beyler mümkünse tarafsız olsun xdxd

1- fenere karşı değil 8taşı ermeni rum takımlarını bile desteklerim o derece nefret ediyorum bu pislik takımdan
2- mali açıdan
3- CL
4- 4. yıldız
5- pazarlama strateji arge marka vs nedenlerden dolayı 8 taş fenerle yarışamaz .
tüm bu nedenlerden dolayı bu akşam yenilmemiz lazım .

fenerin ekmeğine yağ sürmenin kerizliğin alemi yok !

Bizim yenmemiz lazim. Neyin kerizliginden bahsediyorsun Beşiktaşli Mahir Bey. avrupaya 2 sene mi gitmeyelim. 1 taşta hem kanarya hem aslan mi vurayim diyorsunuz

Skor verin beyler mümkünse tarafsız olsun xdxd
2 -2 biter yada 3-2 alacaz ! bu maç gollü olur çünkü beraberlik iki takıma da fayda sağlamaz ama berabere ihtimali de fazla ! eğer bjk yenileceğini anlarsa nasıl olsa ipler şampiyonlukta hala bende diye beraberliğe de razı olabilir bu tamamen bizim sahadaki performansımıza bağlı eğer baskıyı hissederlerse o korkuyla beraberliğe razı olurlar !

23' Podolski 1-0
57' Sneijder 2-0
76' Gomez 2-1
84' Gomez 2-2
90+3' Gomez 2-3

aziz yıldırım hastaneye kaldırılır.

1-1 diye düşünüyorum.

Sent from my SM-T550 using Tapatalk

25 bin kişi anca gelir bu maça.Şikeciler bizim 11 kurmaya başlamışlar daha biz yapmadan.:asd22:

Geri
Üst Alt