STSL 15/16 H:32 | Galatasaray 0-1 Beşiktaş | MS | 8 Mayıs

sekiztas seninle olmege geldik sekiztaass

Ch7lfRyWEAAixlv.jpg

ne olur bu akşam yenelim şunları !! en az fenev kadar gıcık kapıyorum artık

fener bana daha sempatik geliyor.

eger onlarin yerinde biz olsaydik bugun tipki 2006'daki gibi 8-0, zalad, ankaragucu tezahuratlariyla intikam modunda olacaklardi. o yuzden umarim bugun 5-0 koyariz.

İleride Umut ve Podolski iki forvet, Geride İse, Bilal Emre Selcuk ve Sinan ile çıkarsak güzel olur.

Laptop'un adaptörü patladı, alabileceğim her yer kapalı, maçı da izleyemeyeceğim harika bir pazar günü anasını satayım!!!

ABV Dursun!! Hepsi senin yüzünden.

Sent from my iPhone using Tapatalk

11'imiz açıklansa da bugün de günaha girsek.

Eurocup Şampiyonu Galatasaray, bugün Beşiktaş maçı öncesi Türk Telekom Arena'da şampiyonluğunu taraftarıyla kutlayacak.

eger onlarin yerinde biz olsaydik bugun tipki 2006'daki gibi 8-0, zalad, ankaragucu tezahuratlariyla intikam modunda olacaklardi. o yuzden umarim bugun 5-0 koyariz.
fenev dünyanın en antipatik kulübü bana asla sempatik gelmez :) ancak kargaların son yıllarda fenevle aynı kaba sıçmaları ve bize karşı saçma uyduruk iddaalarla laf sokmaları bjk yı da gıcık bir kulüp haline getirdi ! kargayı bugün yenip sezon sonu da karga şampiyon olursa bu sene tadından yenmez ! iki kuşa da ders vermiş oluruz en ölü halimizle bile :)

Eskiden son haftalarda bütün maçlar aynı saatte olurdu. Şimdi niye olmuyor acaba ?

Muslera - Linnes - Denayer - Hakan - Carole - Selçuk - Emre - Zabri - Yasin - Sneijder - Podolski

Kargalar, küfür ediyor.Gs oynasa ne olcak 4-5 fark diyorlar.

Ben hatırlamıyorum, en iyi zamanımızda bile biz bjk ile oynarken, tereddütlü yaklaşır 1-0 alsak yeter diyoruz.

Adamlara beraberlik bile tam yaramıyor.4-5 farktean bahsediyorlar.

Geri
Üst Alt