STSL 15/16 H:32 | Galatasaray 0-1 Beşiktaş | MS | 8 Mayıs

Şikebahçe maçında tüm 90 dakika boyunca şu hırsın h'sini göremedik hatta belki de en aciz derbimizi oynadık 10 tane pozisyon verdik. Oyuncular aynı oyuncular nasıl oluyor bu iş? Kıllandım yemin ederim.

Taraftar baskısı ile normal bir oyun bu.Bjk oyun başında hiç üstünlük kuramadı,Fener kurmuştu.İkinci yarı takımların gerçek durumunu görebiliriz diye düşünüyorum.

Şikebahçe maçında tüm 90 dakika boyunca şu hırsın h'sini göremedik hatta belki de en aciz derbimizi oynadık 10 tane pozisyon verdik. Oyuncular aynı oyuncular nasıl oluyor bu iş? Kıllandım yemin ederim.

ben ekran başında Beşiktaşın tavrına deliriyorum , bir havalar filan , oyuncular haklı

basket maçında da zorla motive etmişlerdi bizi.

8 yıldır şampiyon olamayan bir takım için burunları fazla havada

Yenersek sevinirmiyim bilemem ama Galatasaray kimseye bielerek yenilemez, bugün buna finalde de fb şerefsizine çakıp geçmeliyiz.

sebebi şu fiko öyle açıklamalar yaptı ki fenevin antipatikliğini bile gölgede bıraktı

Bu kargalar 10 yıl sonra son 3 haftaya 1. Girdi diye g.tleri fazla kalkmış, alayı tinerci bunların alayı

Fiko cok mal mal konustu tum sezon. Cezasini cekmesi lazim.

Sent from my SM-G920W8 using Tapatalk

Şu oyunu kupada fener ibnelerine karşı oynayalım duman ederiz , ayrıca biz çıkar 3 puanı alırız bu oyun devam ederse

beşiktaşın aşırı bir yerleri kalmış

Ahhhhhh ulan. Tüh bee.

Süper top kapti Wesley.

Geri
Üst Alt