STSL 15/16 H:32 | Galatasaray 0-1 Beşiktaş | MS | 8 Mayıs

Fena da oynamıyoruz.

Aslında bu görüntü fenerin beşiktaştan daha kaliteli bir takım olduğunu gösteriyor.

Büyük balon beşiktaş takımının havası bir süredir inmeye başlamıştı. Bu görmemişler şampiyon filan olamaz ve olmadan daha dötleri kalktı.

Fener şampiyon olsun diye değil avrupa şansımız devaö etsin diye yenmelerini istiyorum ama bu sene gücümüzde belli. Beşiktaş şampiyon olmak istiyorsa yensin bizi ne diyelim.

Takımın kondisyonu iyi toparlanmış. Eskiden 2-3 sprint atınca oyuncular elleri belde geziyordu, gerçi bu kondisyon yüklemesini sezon başında yapacaktık. Ulan Hamza !

yenersek feneri sampiyon yapmis oluyoruz. sampiyonlar ligine gidip bir sürü para kazanacaklar. bizim ruhsuz yeteneksizler bu hafta top oynamaya niyetlenmis ne hikmetse !

32 hafta önce neredeydinz?
muratcım böyle düşünme bizim asıl sıkıntımız vizyonsuz yönetim kim şampiyon olursa olsun bu yönetim gitmediği müddetçe yada mucizevi bir parasal kaynak bulamazsak inan bana hiç bir şey değişmez bizim adımıza

sari_kirmizi_takimin_yeni_teknik_direktoru_hollanda_li_jan_olde_riekerink_oldu_h301627_08627.jpg

Arkadaşlar bu mactan son derece rahatsızım

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne puanlar kaybettik ya salak gibi. 5. lik zora girince akılları başlarına geldi ruhsuzların.

Linnese bak be ata biniyo kocun benim

yabancı oyuncular tahrik ediyor taraftarı, ancak yerliler hemen araya giriyor :D

Yalnız şikecilerin takım savunmasının ne kadar iyi olduğunun kanıtıdır bu maç. Sneijder top bile görmüyordu şikecilere karşı.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Barcelona dan farkimiz yok.

Bu kargalar şampiyon filan olamaz. O yüzden koyalım

Şu ortaya konan mücadele beni çok memnun etti

''Havaya girdin mi Galatasaray çakar sana '' şeytan rıdvan ın hayatında söyledi tek doğru söz

2 tane şampiyon takımın ikiside lesh geçen sene biz öylemiydik

Tansiyonu yüksek maçın. Ayrıca iyiyiz.

aziz bi 5 milyon euro attıysa kazanmamızda beis görmem

Geri
Üst Alt