STSL 15/16 H:32 | Galatasaray 0-1 Beşiktaş | MS | 8 Mayıs

Sabri Sinan degisikligi sart ama hemen beklemeyin bunu. Dakika 55-60 arasi oyuna alinir buyuk ihtimal. Dogruyu soylemek gerekirse ceza sahasinda rakip defansi yoracak bir oyuncumuz olmadigindan macin gidisatina gore Umut Bulut u da oyuna alabilir son 15-20 dakika.

İyi oynuyoruz yaw

Carole iyi

Poldi iyi

Yasin idare eder

Sabri idare eder

Sneijder idare eder

Selçuk iyi

Sabri Sinan degisikligi sart ama hemen beklemeyin bunu. Dakika 55-60 arasi oyuna alinir buyuk ihtimal. Dogruyu soylemek gerekirse ceza sahasinda rakip defansi yoracak bir oyuncumuz olmadigindan macin gidisatina gore Umut Bulut u da oyuna alabilir son 15-20 dakika.
Sabriyi cikaran fenerlidir yasin cikmali

Bence de iyiyiz ve Riekerink takimi iyi toparlamis ama devam etmek bence hata olur. "Gercek" TD gelmeli.

Şu maçta Carole veya Linnes'i beğenmeyenin İQ'su en fazla 70'tir üzgünüm

yine herzamanki gibi çabuk coşuyoruz daha ortada hiçbi başarı yokken hemen riekerink kalsın diyenler var :D

Knee jerk yorumlar var

Rikerink takımı iyi oynatiyor ama gerçek td lazım

4-3-3'e dönersek her türlü alırız maçı.

Emre - Selçuk - Sneijder

Sinan - Umud - Podolski

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yasin'i islak odunla dövmek lazim.

Takimdaki acik ara en beyinsiz futbolcu Yasin'dir, düsünün yani bunu hem de Sabri ve umut gibi adamlarin oldugu bir takim hakkinda söylüyorum.

1 pozisyonu iyi degerlendirip gol atar ama 10-15 tane pozisyonun icine eder pas/sut tercihleri ve beceriksizligi yüzünden. Anadolu topcusuna umut baglarsan iste böyle olur.

Sat abi sat gitsin alicisi varsa. Bir de zam istiyor haysiyetsiz.

Sezonun belki de en iyi maçını oynuyor bizimkiler çok enteresan. Sezon başından beri 50 tane maç oynadık böyle bir hırs görmedim. Bu maça denk gelmesi manidar geldi bana. Umarım bir pislik çıkmaz altından.

Bu arada fiko dün veya bugün mü yaptı o bahsettiğiniz şikeci açıklamasını? Eğer öyle ise bizimkiler güzel reaksiyon gösterdi aferin. Lakin öyle değilse saçma. Aziz ve mahmut senelerdir demediğini bırakmadı en son bize paralel bile dediler lakin Arena'daki şikebahçe maçında en ufak bir hırs göremedim.

Yasin'le-Sinanı Sabriyle-Olcanı almak lazım 60-70 arası.

Geri
Üst Alt