STSL 15/16 H:32 | Galatasaray 0-1 Beşiktaş | MS | 8 Mayıs

Riekerink'in bir hareketlilik getirdiği bir gerçek. Ama gerçek bir td lazım takımın başına.

Bu arada Riekerink'in antrenörlüğü gerçekten iyi. Bunu görmüş olduk. Altyapı için iyi bir tercih diyebiliriz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bence de iyiyiz ve Riekerink takimi iyi toparlamis ama devam etmek bence hata olur. "Gercek" TD gelmeli.

daha iyisi gelmeyecegi icin hatta daha kotusunu getirecegi icin dursun capsizi devam etmeli.

tabii ki gonul ister favre gibi veya roberto martinez gibi birini ama olmayacak bunlar basimizda bu uyuz herif varken.

altyapıyı salla riekerink asistan olmalı NET bir şekilda

Beşiktaş'ın topla en çok buluşan isimlerinden biri olan Atiba Hutchinson, derbinin ilk 23 dakikasında sadece 10 kez topa temas edebildi.
Jose Sosa, ilk yarıda %50 pas yüzdesiyle oynadı ve tam 11 hatalı pas yaptı.

:hat:

Sabri 2.yarı bu kadar koşamaz ama emre ç da zayıf kalır sabrisiz orta sahada sinan o kadar savunma yapamaz

Ch8_BaKWsAAq7ur.jpg

Antuya bir göz ettimde adamlar Galatasaray'lı olmuş

Hepsi Selçuk'a sövüyor maç satıyor diye. Top bile almıyor falan diyorlar. Bunlar Selçuk'a en son 2012'de izlemişler sanırım...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Valla takım gayet iyi oynuyor.Muslera sneijder podolski carole gayet iyi sabri de baya çabalıyor ama sonu nereye varacak bakalım. :) Sinan girerse çok daha fazla atak buluruz.Taraftarda mete kalkavana kombo yapmakla meşgul :) :asd22:

Galatasaray'da Emre Çolak, ilk yarıda %97 pas yüzdesiyle 29 başarılı pas yaptı, 2 top çaldı, 3 ikili mücedele kazandı.
Galatasaray, ilk yarıda önde pres yaparak oldukça etkili oldu. Yasin Öztekin, Emre Çolak, Sabri Sarıoğlu üçlüsü bu presle 6 top çaldı.
Galatasaray, ilk yarıda 233 başarılı pas yaparken; bu konuda ligin en iyi takımı olan Beşiktaş, 176 başarılı pas yapabildi.

Sezonun belki de en iyi maçını oynuyor bizimkiler çok enteresan. Sezon başından beri 50 tane maç oynadık böyle bir hırs görmedim. Bu maça denk gelmesi manidar geldi bana. Umarım bir pislik çıkmaz altından.

Bu arada fiko dün veya bugün mü yaptı o bahsettiğiniz şikeci açıklamasını? Eğer öyle ise bizimkiler güzel reaksiyon gösterdi aferin. Lakin öyle değilse saçma. Aziz ve mahmut senelerdir demediğini bırakmadı en son bize paralel bile dediler lakin Arena'daki şikebahçe maçında en ufak bir hırs göremedim.

Demin aciklamaya calistim , daha acik yazalim

dursunsilin powered by azize

Favre,lucescu gibi td ve yardımcı riekrnik olursa iyi olur,bu arada bazı kuş sevenler vardı yatarız diyorlardı.Biz yatmayız diye boşuna konuşmadık yatıyoruz değilmi ? :)

antuya bende göz attım resmen fanatik GS li olmuşlar sadece itiraf edemiyolar :D bilal sinan girmeli selçuk maçı sattı diyorlar :D gs maçı satmazsa bjk burdan çıkamaz diyorlar :D

Linnes'in de hakkını verin işi zordu başarılı şu ana kadar.

Hagi maçı izliyormus
Malum araniyoruz bu ara anlaşmasınlar dursun'la

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt