STSL 15/16 H:32 | Galatasaray 0-1 Beşiktaş | MS | 8 Mayıs

fenerliler hala sattınız bu günü unutmayın onursuzlar filan diyor

Üzülmedim

yenseydik de 5. olacağımızı düşünmüyorduk, belki bazı şeyler sineye çekilecekti. Ne zaman ki taraftar adam gibi tepki koymasını öğrenir o yönetimi dehler o zaman belki bir şeyler olur. Kupa finali var alır Avrupa'ya katılırız bence

SIMDI ANLADINIZMI NIYE BESIKTASIN YENMESINI ISTEDIK

it oglu it fener gibi abartarak sevinmediler mac bitiminde.

TEBRIKLER BESIKTAS.

BUNU OKUYAN KUSLER SIZIN HEPNIZIN ANASINI

Dursunun takimi getirdigi durum iste budur.

Capi olmayan dursun Meloyu yollar, dmc siz sezona baslatir, sonra devre arasi kendi gibi capsiz Donku alir, transfer sezonu bitince tek golcunu yollar ve 2. Yariya da takimi golcusuz baslatir.

Siz simdi bu adamin GS a hizmet ettigine, edebilecegine inaniyormusunuz gercekten??

Aramizdaki sekiztas sevdalilari mutlu olmuslardir!

Zaten oyle yada boyle fenevi finalde yenmek zorundayiz.Degisen bisey olmadi bizim icin

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şimdi kupa maçı yılın sadece değil önümüzdeki 2 yılın en önemli maçı oldu.
Lig bitmiştir bizim için resmen

SIMDI ANLADINIZMI NIYE BESIKTASIN YENMESINI ISTEDIK

it oglu it fener gibi abartarak sevinmediler mac bitiminde.

TEBRIKLER BESIKTAS.

BUNU OKUYAN KUSLER SIZIN HEPNIZIN ANASINI
Senin zihniyetine edeyim ben utanmaz. Milletin derdi olmus Fener. Ulan iki sene Avrupa'ya gidememek ne demek biliyormusun? Neden soruyorum ki..

Arenada ilk mağlubiyetimizi aldık şu denyolardan allah sizi bildiği gibi yapsın ulan yenemiyorsan yenilme bari...

hqdefault.jpg
hqdefault.jpg
hqdefault.jpg
hqdefault.jpg
hqdefault.jpg
hqdefault.jpg
hqdefault.jpg

Mikel
Capoue
M'Vila
Medel

Hadi Melo gibi dünya klas daki adamı bıraktın.... üst de saydım isimler den birisiyle ilgilen men şart olur.

Bizimkiler ise mal gibi 2,5 Mil Avro ya resmen bonzai kafası gibi yaşayıp, zara verircesine rahat takılan Donk'u aldılar. Resmen Facia.

Son düzenleme:
Alın size donk alın size dursun.Ünal aysal için ortalığı yıkanlar dursuna gelince ortadan kayboldu.Tepe tepe kullanın donku da çapsız yönetimi de

yonetime futbolculara falan laf soyleyinde yensek daha mi iyi olacakti. fener olacagina besiktas sampiyon olsun arkadas.zerre uzulmedim

Geri
Üst Alt