STSL 15/16 H:32 | Galatasaray 0-1 Beşiktaş | MS | 8 Mayıs

fenerliler hala sattınız bu günü unutmayın onursuzlar filan diyor

Bu maçı kazansaydık 'bizim verdiğimiz gazla maçı aldınız 4. yıldız için teşekkür ederiz enayiler' derlerdi..İşte öyle yavşak insan bunlar gram ciddiye almayın..

Ha bu arada söylememe gerek yok ama izlemeyenler varsa adam gibi oynadı takım hala yattı diyen direk gerizekalıdır..

Son düzenleme:
Fenerliler sukut-u hayale ugramislar antuyu okuyorum da

mucadelemiz de takdir toplamis

guzel

Muslera'nın kornerde gol aramasında amaç neydi

Olay tamamen bundan ibaret.

924159.jpg

ilk yarıda köpek gibi süper oynuyor GS gördünüzmü derken bir anda karı gibi döndüler 2.yarıda macı sattılar diye.Ulan mal salaklar aynı pozizyonların sen 3 katını buldun atamadın.Hem belkide onlara karsı oynadıgımız oyunun çok daha iyisini oynadık bu maçta.Dahada beter olun.Kupayıda alacaz ellerinizden hıyar oglu hıyarlar.Size gün yüzü yok.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Neyse artık kupa finalinde kuşları kesinlikle yenmemiz gerekiyor. O maçta Donk şerefsizini oynatan da şerefsizdir.

Bu sene avrupa vizesini almak zorundayız.

Beşiktaş mallık yapıp bu saatten sonra şampiyonluğu vermez umarım.

Yenersek herşeyi unutacaksın bu sezonun hesabını sormayacaksın yani

Skor taraftarlığına gerek yok bu sezon ne olursa olsun sonuç bunlar defolup gidecek!

Tabii ki sorulacak. Benim lafim burada besiktas yenince tura cikacak kadar sevinen gerizekali eziklere.

Onlar kendilerini cok iyi biliyor.

Galatasaray ligde son 10 maçta sadece 1 galibiyet alabildi.
Galatasaray bu sezon ligi, Beşiktaş ve Fenerbahçe galibiyeti alamadan kapattı.
Galatasaray, Nisan 2012'den bu yana ilk kez evinde derbi kaybetti.
Beşiktaş, TT Arena'da ilk galibiyetini gördü.
10 maçtır Galatasaray galibiyeti göremeyen Beşiktaş, bu sezon Galatasaray ile oynadığı 2 maçı da kazandı.

1082936_620x410.jpg

Donk bir daha nah forma yüzü görür.
Resmen 2.500.000 € çöpe gitti.

yigidi oldur ama hakkini ver. Fener bizden daha kotu oldugu zamanlarda bile kendi sahasinda yenilmiyor. Bizi derbilerde arena'da yenen yenene..

Sampiyonlugu kacirdigimiz bu sezonda fenere 4 puanlik hasar vererek gorevimizi yerine getirdik

sira kupa finalinde

Ulan hala utanmadan Osmanlı'nın önüne geçip 5.lik mücadelesi hesapları kitapları yapıyorsunuz. Kupayı alıp gidemiyorlarsa gitmesinler zaten yiyelim 2 sene ceza yeter yahu ben hayatımda böyle ezik Galatasaray taraftarı görmedim düşmüşler 5.lik peşine...

Kulubu batirdi dediginiz Aysal zamaninda Arena'da derbi kaybettik mi??

4 yildir Arena'da derbi kaybetmiyorduk.

Allah belani versin senin Dursun. Hain herif, defol git ulan artik defol git.

Geri
Üst Alt