STSL 18/19 H:10 | Beşiktaş 4-1 Rizespor | MS | 29 Ekim

Mustafa Pektemek gol demek.

Sakarya nın maradonası iş başında.

sent via GSC

Ulan çöp pektemek çıkıp gol atıyor 2 tane bizde neden böyle şans yok hep kazmalar hep kazmalar.
Eren'den baska has forvet yok
Adamda love larin pektemek var
Ben burda cok baģırdım hic olmadı love'ı alalım bari forvetsizlikten iyidir diye ama forumun uber futbol profesörleri sövmekle mesguldu.

Haftaya bizi geçicekler resmen boşluğa girdi bizim takım hiç toparlanacak gibi görünmüyor.

Haftaya geçemezler. Fener’i yeneriz ama bir sonraki hafta yine deplasmanda yeniliriz berbat bir oyunlar ve o zaman geçerler. Ben artık deplasmanda ne yaparsak düzelir bu iş bilemiyorum. Devre arası nasıl takviyeler yaparsak düzelir onu da bilemiyorum. Sizin bir fikriniz var mı? Bende ümitler de fikirler de tükendi. Başakşehir göz göre göre şampiyonluğa gidiyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben burda cok baģırdım hic olmadı love'ı alalım bari forvetsizlikten iyidir diye ama forumun uber futbol profesörleri sövmekle mesguldu.

Beleşe alsak güzel olurdu şerro Fiko para istedi diye alamadık.

Biliyorsun parayla anca işe yaramaz topçu alır bizimkiler.

Sorun Love'un alınması değil son gün Fiko nun 2 Milyon mu ne istemesiydi. Fırsatçı Ficko.

sent via GSC

Sorun Love'un alınması değil son gün Fiko nun 2 Milyon mu ne istemesiydi. Fırsatçı Ficko.

sent via GSC

Son gün talip olursan öyle yağlı kazık ister kim olursa olsun 30 Ağustos'a kadar sadece Modeste ile ilgilendiler son gün alel acele ligde kim varsa talip oldular ve kimseyi almayı beceremediler.

Forvetsiz kaldık iyi mi oldu simdi hidayet
Ileride bir adamın olması rakip defansları bozacaktı ve bizim iyi olan kanat organizasyonlarımızla şu an 5-6 puan daha öndeydik. Takımın bütün ahengi bozuldu sadece 1 adam yüzünden. Kac milyon eurodan olduk
Beleşe alsak güzel olurdu şerro Fiko para istedi diye alamadık.

Biliyorsun parayla anca işe yaramaz topçu alır bizimkiler.

Ileride bir adamın olması rakip defansları bozacaktı ve bizim iyi olan kanat organizasyonlarımızla şu an 5-6 puan daha öndeydik. Takımın bütün ahengi bozuldu sadece 1 adam yüzünden. Kac milyon eurodan olduk

Forvet lazımken gidip yedek sol bek alanlara söyle onu.

Bana kalsa 3 forvet alırdım koskoca Gs forvetsiz sezona başladı hem de Cl varken.

Yalniz sanirim love a son dk talip oldugumuzda elimizde son 400 bin euro luk harcama hakki kalmisti , fikret ise bu rakamdan fazlasini istemisti

Oyle hatirliyorum

* anadolu takimlarin teknik direktorleri yarisi tinerci
* TFF Baskani tinerci
* mhk falan hepsi tinerci
* spor kanalarda hep tinerciler var
* hakemler tinerci, en son Var sisteminde aglayan biri vardi ama ne olduysa oda ort bas edildi

Suan aklima gelenler bunlar, dahasida vardir. Bu pislikler her taraftan destek aliyor nede olsa sefanin picleri ya, kotu gidince mhk istafa dediler ve iyi gidince q7 oguzhan 100m euro diye havlarlar.

Sefanin cocuguyuz, serefimizle oynariz ve kufur etmeyiz derler sonra ali samiyene kufur ederler onun bunun tinerci cocuklari.

100000000 kere fenerbahce diyorum, bu pislikleri kucuk gormeyin. Her turlu pis islerle ligi domine etmeye calisiyor lar.

Yalniz sanirim love a son dk talip oldugumuzda elimizde son 400 bin euro luk harcama hakki kalmisti , fikret ise bu rakamdan fazlasini istemisti

Oyle hatirliyorum
Kurduğun cümlede yanlıs baslıyo zaten
Son dakika en önemli mevki icin kapı kapı dolasılır mı bu ne is bilmezlik aklıma geldikce sinirleniyorum.

Keske iyi bi kadro olsa bunlari yine skip tusladigim stadinda yensek. Kopek gibi sahayi bastiklarini ve kendi oyuncusuna hocasina kufur ettigin7 gormek. Dune kadar q7 kufur ettiler, bugun ise kral yaptilar. Ne cigersizsiniz tinerciler

Mallık iste baska bisey değil.
1 sezonu gerekirse cöpe atarız dedi hoca ya bu apo ve mustafa cengiz yüzünden atılacak atılırsa

Çöpe atman gerekiyorsa at ama mallık yüzünden olmasına dayanamıyorum.

Yahu Ffp sana diyor bonservis verme, boşta hiç mi forvet yok dünyada.

Cl'den gelecek yaklaşık 20 milyon euro yalan oldu.

Lig riske girdi şampiyon olamazsak 40 milyon cl geliri çöpe gidecek.

Tl bazlı 400 milyon tl.

Ne söylesek boş ne söylesek.

Kurduğun cümlede yanlıs baslıyo zaten
Son dakika en önemli mevki icin kapı kapı dolasılır mı bu ne is bilmezlik aklıma geldikce sinirleniyorum.

Kesin yanlis zaten ama love gundeme geldiginde alma sanslari kalmamisti istenen para sebebiyle , onu diyorum

Onceden cozulmesi gereken bir konuydu tabi

Geri
Üst Alt