Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İki haftadır yaptığımız salaklıklarla bu tinercileri de potaya soktuk ya daha ne diyeyim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Eren'den baska has forvet yokUlan çöp pektemek çıkıp gol atıyor 2 tane bizde neden böyle şans yok hep kazmalar hep kazmalar.
Haftaya bizi geçicekler resmen boşluğa girdi bizim takım hiç toparlanacak gibi görünmüyor.
Eren'den baska has forvet yok
Adamda love larin pektemek var
Ben burda cok baģırdım hic olmadı love'ı alalım bari forvetsizlikten iyidir diye ama forumun uber futbol profesörleri sövmekle mesguldu.
Sorun Love'un alınması değil son gün Fiko nun 2 Milyon mu ne istemesiydi. Fırsatçı Ficko.Eren'den baska has forvet yok
Adamda love larin pektemek var
Ben burda cok baģırdım hic olmadı love'ı alalım bari forvetsizlikten iyidir diye ama forumun uber futbol profesörleri sövmekle mesguldu.
Sorun Love'un alınması değil son gün Fiko nun 2 Milyon mu ne istemesiydi. Fırsatçı Ficko.
sent via GSC
Beleşe alsak güzel olurdu şerro Fiko para istedi diye alamadık.
Biliyorsun parayla anca işe yaramaz topçu alır bizimkiler.
Şu an parası cıkmıstı can net söylüyorum bunuSorun Love'un alınması değil son gün Fiko nun 2 Milyon mu ne istemesiydi. Fırsatçı Ficko.
sent via GSC
Forvetsiz kaldık iyi mi oldu simdi hidayet
Ileride bir adamın olması rakip defansları bozacaktı ve bizim iyi olan kanat organizasyonlarımızla şu an 5-6 puan daha öndeydik. Takımın bütün ahengi bozuldu sadece 1 adam yüzünden. Kac milyon eurodan olduk
Forvetsiz kaldık iyi mi oldu simdi hidayet
Ileride bir adamın olması rakip defansları bozacaktı ve bizim iyi olan kanat organizasyonlarımızla şu an 5-6 puan daha öndeydik. Takımın bütün ahengi bozuldu sadece 1 adam yüzünden. Kac milyon eurodan olduk
Forvet lazımken gidip yedek sol bek alanlara söyle onu.
Bana kalsa 3 forvet alırdım koskoca Gs forvetsiz sezona başladı hem de Cl varken.
Kurduğun cümlede yanlıs baslıyo zatenYalniz sanirim love a son dk talip oldugumuzda elimizde son 400 bin euro luk harcama hakki kalmisti , fikret ise bu rakamdan fazlasini istemisti
Oyle hatirliyorum
Mallık iste baska bisey değil.
1 sezonu gerekirse cöpe atarız dedi hoca ya bu apo ve mustafa cengiz yüzünden atılacak atılırsa
Kurduğun cümlede yanlıs baslıyo zaten
Son dakika en önemli mevki icin kapı kapı dolasılır mı bu ne is bilmezlik aklıma geldikce sinirleniyorum.
Rize mi