STSL 18/19 H:10 | Fenerbahçe 1-3 Ankaragücü | MS | 28 Ekim

Malatya bizi yense
Onlarda zaten ankaragücünu yenecek.

Üstüne birde derbiyi alsalar ki derbiyi almaları yüksek ihtimal zira biz ne top oynuyoruz nede taraftarimiz da iş var.

O zaman puan farki baya bir kapanıyor.
Bizim daha bjk,sivas ve başak maçları var.

Baya puan kaybedeceğiz devre arasına kadar.
Allah için abartmayın Ahmet Bey! Ne olacak sihirli değnek mi değecek! Bizimle kafa kafaya araya girmesi için bizim seviyemizin düşmesi lazım! Olabilir mi; olabilir. Olmaz demiyorum! Ama Fenerbahçe mümkün değil kısa sürede o seviyeye çıkamaz.

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!

fener ankaragücüne 10 gol atarsa 9 golde yiyebilir aykut dönemi gibi oyunu kitleme olayları yok artık.

Ayrıca,cok net söylüyorum cemoli bunları fena düdüklüyor süleymani haric aldıkları adamların hepsi çöp seviyesi yakını

Malatya bizi yense
Onlarda zaten ankaragücünu yenecek.

Üstüne birde derbiyi alsalar ki derbiyi almaları yüksek ihtimal zira biz ne top oynuyoruz nede taraftarimiz da iş var.

O zaman puan farki baya bir kapanıyor.
Bizim daha bjk,sivas ve başak maçları var.

Baya puan kaybedeceğiz devre arasına kadar.

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!

Katılıyorum Fener zor fikstürü bitiriyor, bizim yeni başlıyor.

Puan farkı dört olursa bunlar bizi çok rahat geçer.

arttiriyorum fener sampiyon olur. siz demeden ben diyeyim dedim

Bu maçın sonucunu tamamen İsmail Kartal belirler. Puan almak isterse en kötü beraberlik alır yatmak isterse de yatar. Çıkaracağı kadroya bakmak lazım.

Şansızlık Ankaragücünün durumu sıkıntılı durmuyor ligde, Fener'e çıkış yaptırabilir....

Bu maçın sonucunu tamamen İsmail Kartal belirler. Puan almak isterse en kötü beraberlik alır yatmak isterse de yatar. Çıkaracağı kadroya bakmak lazım.

Şansızlık Ankaragücünün durumu sıkıntılı durmuyor ligde, Fener'e çıkış yaptırabilir....

FB yenılsede kötü günde biraz gülsek

Alper, Baris ve Valbuena yedekken sol kanatta Ismail oynayacak. Elmas'i da yedek bekletip Oguz'u oynatiyor.

İki leş takım karşı karşıya ama ankaragucu ligin en kırılgan takımı fener rahat yenemezse taraftar oper bunları

Kaleci sanırım Korcan Çelikay. Eğer öyleyse yazın 3-5 fark oraya... Alışık arkadaş para karşılığı vermeye malum...

fbnin dizilis 3 4 1 2

Geri
Üst Alt