Kara kartalin o rezil basaksehiri sis kebap yapip yutacagini dusunuyorum

Ne olursa olsun basaksehir kazanirsa bu haftayi kazancli sayarim

Cunku kirmizi kar bile yagar ama basaksehir sampiyon o la maz

Beyler kimse kusuruma bakmasin , bu guzel havada ben bu maca giderim

Bu sene Başakşehir'i ittire kaktıra şampiyon yapacaklar.

Dunku mac hepimizin dengesini bozdu kabul ama bir macla sampiyon belli olmaz kardesim. Sinirle kizginlikla yorum yapmayalim. Basaksehir kazanirsa p farkı 4 bjk kazanirsa da sadece 1 p onumuze gececekler
Ilerisi icin hic bir takim isik vermiyor. Oturup ağlayacak halimiz yok.

Kalmis surda 6 hafta. Minimum zararla kafa kafaya girme ihtimalimiz yuksek rakiplerle.

Bu mac icin bana gore en ideal skor basak galibiyeti
Sampiyonluk. Stresini kaldirabileceklerini dusunmuorum. Bjknin önümüzde olması daha tehlikeli bir durum kanımca.

Besiktas kazanırsa gaza gelip toparlanırlar. Basak net kazanmalı bu macı

İlk yarı sonunda en az 7-8 puan fark atarsa Başakşehir ondan sonra zor yakalarız.Oyun tarzları Aykut'un Fener'ine benziyor.Bu oyunla kolay kolay maç kaybetmezler.O yüzden Başakşehir kesinlikle kazanmamalı.

Besiktas kazanırsa gaza gelip toparlanırlar. Basak net kazanmalı bu macı

kesinlikle ayni fikirdeyim , basaksehir kesinlikle sampiyon olamaz, bjk zor maclari geciyor bir bir ... bursa konya fb ve basaksehir deplasmanlari..

ayrica basaksehir bizim sampiyon olamadigimiz durumda zaten olsun , ne yani "tuh basaksehir sampiyon oldu , keske fb veya bjk olsaydi" mi diyecegiz

basaksehirin sampiyonlugundan kim rahatsiz olur ki ?

İnşallah Beşiktaş yerine Başakşehir şampiyon olur.

Bu maç da berabere bitecek gibi duruyor.

başakı tutuyorum bu maçta. bizden umudum yok bari bunlar şampiyon olsun bu şerefsiz tinerci ve şikecilere su yok bundan sonra.

Geri
Üst Alt