STSL 18/19 H:12 | Beşiktaş 1-2 Sivasspor | MS | 11 Kasım

Şenol bu ülkeye hangi genç oyuncuyu kazandırmış? 37 yaşındayım ben görmedim varsa yazın da bilelim. Mevcut oyunculardan iyi verim alır bunda hemfikirim ama bu ülkeye kimi kazandırmış merak ettim?

Ozan banko oynuyor.
Yunus son 15-20 oyuna giriyor.
Celil oynayacaktır.
Atalay'da yakında girer rotasyona.

Beşiktaş ilk defa 12. hafta koydu genç birini.

Ozanın oynama sebebi genç olması değil hocanın maicondan nefret etmesi aynen feg gibi
Celil ve yunus ise daha uzun süreyi hakediyor Sinan ve Selçuk biraz iyi olsalar bu cümleleri kurmazdik zaten
Açıkçası hocanın cezası belkide iyi oldu yukardan belki daha iyi görür herşeyi

tinerciler bugün kazanamazlarsa sampiyonluk yarisina yavastan elveda diyebilirler. Evde cok puan kaybediyorlar
asil deplasman fobisi bunlarda.en son 19.8 da erzurumu yenmisler

edit: yani sadece evinde puan kaybetmiyorlar heryerde leshler

edit 2: akhisar son dakikada atmis.fener icin üzücü haber alt taraf yangin yeri

Ozanın oynama sebebi genç olması değil hocanın maicondan nefret etmesi aynen feg gibi
Celil ve yunus ise daha uzun süreyi hakediyor Sinan ve Selçuk biraz iyi olsalar bu cümleleri kurmazdik zaten
Açıkçası hocanın cezası belkide iyi oldu yukardan belki daha iyi görür herşeyi

Maicon'dan nefret falan etmiyor. Beğenmediği tarz bir stoper. Bunun yanında isteksizlikte nirvanaya da çıkmıştı bu aldatma meselesinden sonra.

Feghouli'yi satmak istedi satamadık Gomis'i gönderdik. Oldum olası koşmayan isimleri sevmez ama hata yaptı o konuda.

Bize denayeri bulan socut kimdi acaba o tarz özel oyuncu lazım bize kiralık ve maximum katkı

zaten bunun hakkinda yazmistim. Herkes bize deplasman fobisi, deplasman lesi diyor ama istatistiklere bi bakalim
Süper Lig - Konu tablosu

ts ve akhisar facialari haric gayet iyi puan toplamisiz
evet en azindan berabere kalabilseydik süper olacakti evimizdede kuslari yensek güle oynaya sampiyonluga gidiyor olurduk.seviyoruz isimizi zorlastirmayi

Şenol genç oyuncuları takıma kazandıran bir adam değil ki zaten.

Şenolun olayı daha çok elindeki oyuncuyu geliştirmeye veya iyi verim almaya yönelikti ama bunu da son 2 senede pek iyi yapamıyor açıkçası.

sent via GSC

Neresi foul lan bunun

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fenerdeki valbuenaya benziyor bunlarda babelin ayağına bakıyor birde satacaklardi kekolar

daha dur
schalke portoyu yenecek
biz Lokoyu yenecegiz

al sana porto ile final maci .
baktim da dedigin gibi schalke yenerse bizde yenersek son mac final olur.

bir secenek daha var.
porto yensin bizde yenelim.porto garantileyip istanbula geziye gelir bizde yeneriz.bu durumda schalke nin evinde lokoya puan kaybetmesini bekleyecez.iki türlü zor ama schalke eger yenerse portoyu hic olmazsa kendi göbegimizi kendimiz kesebiliriz

edit: bu sayfadan kendiniz skor verip puan durumuna bakabilirsiniz.bos yerlere golleri girip "berechnen" e tiklayin.

Champions League 2018/2019 - Tabellenrechner

Son düzenleme:
baktim da dedigin gibi schalke yenerse bizde yenersek son mac final olur.

bir secenek daha var.
porto yensin bizde yenelim.porto garantileyip istanbula geziye gelir bizde yeneriz.bu durumda schalke nin evinde lokoya puan kaybetmesini bekleyecez.iki türlü zor ama schalke eger yenerse portoyu hic olmazsa kendi göbegimizi kendimiz kesebiliriz
ya schalke iki macta max 1 puan alacak
ya da porto 2 macta 0 (birisi evde schalke, digeri bizimle)

eger o schalke porto maci berabere biterse kafayi yerim

Geri
Üst Alt