- 29 Haziran 2015
- 35.314
- 28.804
- 673
Biz 6 As oyuncumuz yokken bunlardan iyi oynuyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiç gerek yok bence.
Evet orası öyle ama kadroda Galatasaraya yakışmayacak bir kaç topçu var.renkdas eger Galatasaray gibi oynarsak ne deplasmanda loko kalir ne de porto arenadan cikar.
Hiç gerek yok bence.
Ligi alıp daha iyi bir organizasyonla katılmayı tercih ederim.
Şu şebeke takımına peşkeş çekilmeye çalışan şampiyonluğu bozmalıyız.
Biz 6 As oyuncumuz yokken bunlardan iyi oynuyoruz.
Maddi açıdan baya iyi olur tabi ama işte kadronun iki kulvarda mücadeleye müsait olmaması, güçlü bir takım karşısında tarihi hezimet riski falan var. Tartıya koyunca 2. tura çıkmamak her türlü daha iyi bence.Çıksak maddi açıdan iyi olur da bu saatten sonra bence imkansız zaten,arkadaş sorduğu için cevapladım.
ŞL'ye de devam etsek AL'ye de gitsek 2. devre tek odak noktamız lig olmalı onu kastediyorsan o noktada katılıyorum.
Bu takım içerde portoyuda yenemez deplasmanda lokoyuda kimse hayal görmesin.Bana kalsa 4.olup elenelim direk avrupadan.Uefa boşuna yorgunluk olacak.Sadece lig kalsa en iyisi olur bu dar kadroyla.
Ekstra olarak santraforsuz oynuyoruz.as olmasa vasat olsa bile bi santrafora sahip olsak futbolumuz seviye atlar. Ereni saymıyorum çunkü sakat olmadığında bile bi faydası yok çünkü rezil halde vasat bile değilBiz 6 As oyuncumuz yokken bunlardan iyi oynuyoruz.
Gencler katildikca daha iyi olacagiz
Maddi açıdan baya iyi olur tabi ama işte kadronun iki kulvarda mücadeleye müsait olmaması, güçlü bir takım karşısında tarihi hezimet riski falan var. Tartıya koyunca 2. tura çıkmamak her türlü daha iyi bence.
Allah korusun City falan çıksa elek eder bizi, sonrasında yapılacak tartışmalar falan derken bir kaç sezon p.ç olabilir.
O değil de beşiktaş çok kötü. Fenere odaklandık doğal olarak da bunlar sezonu fbnin altında kapatırsa kimse şaşırmasın. Bu maçı alabilirler, oyundan bahsediyorum.
BJK özelinde söylediğin doğru da birebir bizim mevcut duruma uygulayamayız ya bir kere camialar çok farklı. Bir de bjk'nin kadrosu gayet alternatifliydi geçen yıl, biz şu an çok kırılganız resmen ince bir ip üstünde duruyoruz ya hedefe ulacaşacağız ya da darmadağın olacağız.Bjk geçen sene Bayern'e rezil olarak elendi sonra ligi sonuna kadar kovaladı,o açıkçası hocanın ve teknik ekibin inisiyatifinde olan bir şey biraz.Zaten en basit kura da gelse çeyrek final olmaz yani eleniriz o net.Hatta büyük bir takım gelmesi bu noktada daha iyi bile olabilir,elendiğimiz zaman çatlak sesler daha az çıkar.
İşte skorlara çok takılmamak lazım da burası Türkiye maalesef.
BJK özelinde söylediğin doğru da birebir bizim mevcut duruma uygulayamayız ya bir kere camialar çok farklı. Bir de bjk'nin kadrosu gayet alternatifliydi geçen yıl, biz şu an çok kırılganız resmen ince bir ip üstünde duruyoruz ya hedefe ulacaşacağız ya da darmadağın olacağız.
Bir miktar yıpratır lakin kimse de avrupada başarı beklentisi yokZaten yerimiz AL o çok net.Olmayacak bir ihtimal üstüne konuşuyoruz biz.
AL'de olası ilk turda elenme senaryosu da yıpratacak takımı ama.