STSL 18/19 H:12 | Fenerbahçe 2-0 Alanyaspor | MS | 11 Kasım

Vallahi adamların toparlanmasını sağladık şaka gibi

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alanya az becerikli olss 2. yari beraberligi yakalar

Ciddi bir takım yerine Alanya gibi dağınık ve hocasiz takımı yensinlerki biraz kiclari kalksın sonra daha çok kuduracaklar yeterki kalksın kiclari

Koeman'i kovmazlar işte ne güzel. Bizim Riekerink de yaşadığımızın benzerini yaşarlar.

Fener basakin ardindan ikinci olur.

Bu yavşaklar her türlü VAR hakem federasyon üçlüsü yardımıyla üst sıralara çıkarılacaklar.Bunu bi biiİm saf taraftar anlamadı

Erman Toroğlu: ‘’Fenerbahçe’nin 1,5 yıldır beyni yoktu, beyinsiz oynuyordu Fenerbahçe... Beyin kenardaymış, şimdi beyni soktu oyuna tıkır tıkır oynuyor.’’

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu Isla Udinese'de iyi bir ön liberoydu. Koeman iyi tercihler yapıyor.

Slimani olayi enteresan gercekten . Tamam kirmizi kart illa ki 2+ ceza demek degil bunu defalarca burada konustuk ama olus sekli itibariyle disiplin sevki gerektiren bir kirmiziydi

Anlam veremedim bu ise , incelemek lazim

O da birşeymi Rıdvan efendi biz rikerink için neler dusunuyorduk
Sizde düşünmeye devam edin

Bence Fb dirildi falan diyenler asıl dalga geçenler.Sezon boyu küme hattında kalacak halleri yok illa ki 3-5 maç alacaklar arada.Ama onlardan biri TS maçı değil.

Reis adamlar ölüydü gelen giden çakıyordu her hafta dalga geçiyorduk kendimiz el attık düzeldiler yalan değil ki şampiyon olamazlar da o önemli değil zaten o ben Fb maç alsın istemiyorum özellikle böyle bizim sayemizde.

Geri
Üst Alt