STSL 18/19 H:12 | Rizespor 1-2 Başakşehir | MS | 10 Kasım

Bu hakemlerin egolarını seveyim faul olmuş top Rize'de hücuma çıkıyor takım normalde dünyanın her yerinde avantaj olur vermiyor üstüne niye avantajı oynatmadın diyen topçuya sarı kart veriyor.
su ligin kalitesini dusuren en buyuk faktor hakeme benzeyen siyah gomleklilerdir

Burak'in Istanbul'da gitme ihtimali olan tek takim olarak Basaksehir'i goruyorum.

Karam'ın bavulları hazırdır.

DUxjhiXWAAIfTsT.jpg

su ligin kalitesini dusuren en buyuk faktor hakeme benzeyen siyah gomleklilerdir

Adam durup dururken tutuyor ayağını yerde yuvarlanıyor numara bile yapsa oyunu durduruyor yahu hiç mi dünya futbolu izlemiyorsunuz kafaya darbe yoksa durup dururken biri kendini yere atıyorsa oyun durdurulmaz.

Bir de mesela Anadolu takımları fb,bjk ya da başşakla maç yapınca kaleci topu oyuna geç soksa uyarı falan yemeden sarı yiyor , bu 3 takım öndeyken rahat rahat süreye oynuyor ne uyarı ne kart var tam yavşak hakemler tam.

bizde defans yok onlarda var

Defans değil oyun stili ile alakalı.

Çok geniş alanda oynuyoruz. Tam saha pres diye bir şey kalmadı artık.

Hoca bunu biraz yumuşatmalı. Bu kadar önde kurmamalıyız oyunu. Büyük takımlar o kadar güçlü değil.

önce korner verdi
SONRA OFSAYT (5m ofsayt ile akasi yok)

Penaltısını yedi Rize'nin Başakşehir'in kadrolu hakemi Halil Umut Meler.

Var da ofsayt kontrolu de yapılıyor

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bir tek gol ve ya penalti oldugunda bakiliyor var'a. Offsayt mi degil mi diye

Yahu o yan hakemin amaci neydi bayragi kaldirarak.
Amac basak i sampiyon yapmak :)

Hem kornerlerinden etti, hemde penaltilardan

bir tek gol ve ya penalti oldugunda bakiliyor var'a. Offsayt mi degil mi diye

Yahu o yan hakemin amaci neydi bayragi kaldirarak.
Amac basak i sampiyon yapmak :)

Hem kornerlerinden etti, hemde penaltilardan
Pozisyonun tekrarını görmedim, lakin pozisyon da ofsayt yoksa var uyarıyor, bir sonraki aşamaya bakılıyor penaltı mı değil mi diye? Ben öyle biliyorum.

Şansa bala attilar yine.

Geri
Üst Alt