STSL 18/19 H:13 | Galatasaray 1-1 Konyaspor | MS | 23 Kasım

Serdar fernando oynar inş.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu 4 isim hadi konya tamam ama ozellikle deplasmanlari kaldiracak kapasitede degil bana kalirsa

Tecrubesiz ve panik halde olabilirler

Hem Ndiaye Hem Belhandanin olmadığı bir orta sahanın üstünlük sağlayabileceği bir rakip göremiyorum. Fernando var bitek yanindada Selçuk denen kağnı oynayacak.
Evi arabayi sat ms2 oyna. Ilk devrede sadece rize ve sivası yeneriz evimizde diğerleri full puan kaybı

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Takıma bilinçli bir operasyon yapıldı, Emre Akbaba oynarken rakip takım oyuncuları bacılarıyla seks yapılmış gibi tekme tokat giriştiler sürekli ve sonunda sakatladılar, şimdi de sırasıyla tüm iş yapacak oyuncular.

Bu işin altında büyük bir organize pislik var ama kimse bu işin arkasından gidecek bir göte sahip değil ben hariç.

Mustafa Cengiz ve yönetimi acilen istifa etmelidir, 50 yaşında zengin bir züppe ile mücadele edemediler.

Hala selcuk oynarsa terim e de yuh lafi cikar artik herkesten

Adam artik 10 m2 icinde dolaniyor

3lüyü cok isterdim yine ..

----------------------------------Muslera-----------------------
Mariano----------Ozan-----------------------Maicon---------------Ömer
------------------------King Fernando-------Selcuk---------------
Yunus----------------------------Feghouli------------------------------Onyekuru
--------------------------------------Eren-------------------------------

Fernando bokunu yiyim sari yeme
Muhtemelen bu cikacak. Çok vasat ama acı gerçek şu çıkabilecek en iyi kadro.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Takıma bilinçli bir operasyon yapıldı, Emre Akbaba oynarken rakip takım oyuncuları bacılarıyla seks yapılmış gibi tekme tokat giriştiler sürekli ve sonunda sakatladılar, şimdi de sırasıyla tüm iş yapacak oyuncular.

Bu işin altında büyük bir organize pislik var ama kimse bu işin arkasından gidecek bir göte sahip değil ben hariç.

Mustafa Cengiz ve yönetimi acilen istifa etmelidir, 50 yaşında zengin bir züppe ile mücadele edemediler.

Emre kendi kendini sakatladi.
Zamanlama hatasi yapti top yerine
Rakibin ayagina vurdu

Emre kendi kendini sakatladi.
Zamanlama hatasi yapti top yerine
Rakibin ayagina vurdu

Aç önce ki maçlarda nasıl zemin hazırlanmış ona bak, her maç Emre'nin ayağını kırmaya yönelik teşebbüs var hem de her maç.

Bu maçtan galibiyet çıkarmak benim nazarımda bir mucizedir.

Kağıt üstünde en mantıklısı Atalay gibi duruyor ama hiç oynatmadı direk sahaya atmaz Yunus kenara Feghouli içe.

Hoca selcuku tercih edecek çünkü tercih edecek başka kmse yok. Genc oyuncu koymaz direkt. Sonradan alir oyuna.

Geri
Üst Alt