STSL 18/19 H:13 | Galatasaray 1-1 Konyaspor | MS | 23 Kasım

Kadro kuramıyoruz Beşiktaş maçında madara olmasak bari. Beşiktaş'ın başkanı şerefsiz tüpçü yüzünden as oyuncularımızdan mahrum derbiye çıkıyoruz.

Bjk bizden daha kötü durumda hocam. Kayseride oynanan oyunu oynarsak eksiklere rağmen 3 puanı almak imkansız olmaz. Inan edin

Bjk bizden daha kötü durumda hocam. Kayseride oynanan oyunu oynarsak eksiklere rağmen 3 puanı almak imkansız olmaz. Inan edin

Bir şekilde ilk golü bulursak o statta kıyamet kopar, o sayede maçı alabiliriz diye düşünüyorum. Öteki türlü çok zor. Geriye düşersek eğer 3-0 olur geçen seneki gibi maalesef.

Beşiktaş'ın başkanı tüpçü cezaları veriyor, adaletsizliğe bak.

Bu kadar sakat ve cezalı oyunculardan sonra, bu maçtan fazla bir beklentim kalmadı. Futboldan soğuduk hadi Galatasaray'dan da soğuttular. Cuma akşamı 3 ihtimale de açık bir maç olacak gibi duruyor. Fernando'nun oynaması kritik önem taşıyor.

________________Muslera
Mariano___Maicon___Ozan___Ömer Bayram
__________Fernando___Selçuk
Yunus_________Feghouli_________Onyekuru
__________________Eren

Muğdat, Celil, Atalay bu oyunculardan da faydalanmalıyız artık.

İşte Black Friday diye buna derim.

Kadro kuramıyoruz Beşiktaş maçında madara olmasak bari. Beşiktaş'ın başkanı şerefsiz tüpçü yüzünden as oyuncularımızdan mahrum derbiye çıkıyoruz.
o ezikler şu an dağılmanın eşiğindeler.
bu hafta ankaragücü maçında 1 puan alırlarsa kendileri için büyük başarı olur.

kalan sağlardan 1 takım bile çıkmıyor inanılacak gibi değil

Dsb4uN2WkAAxQj1.jpg

Aman Allahım yine muhteşem bir karşılaştırma. Biri Milli Takım teknik direktörü, yani bu iş için para alan bunu iş olarak yapan biri, diğeri ise henüz fazla tanınmayan bir alt yapı oyuncusu. Acaba yazmadan önce bir kaç saniye düşünmüyor musunuz bilmiyorum ki. Hani insanın işi gücü oluyor, bazen A Takımın maçlarını takip edebilmek için bile zaman olmuyor gibisinden. Tabii şimdi o zaman herşeyimiz Galatasaray demeyin gibi bir laf gelir. Umarım yazmadan önce düşünür de öyle yazar, malum bir çoğumuz gelir elde etmek için çalışıyoruz ve bu geliri elde etmeden takımımıza destek olmak pek mümkün olmazdı. Sonra bana neden tepki var, neden laf ediliyor. Sen devamlı millete laf söyleme peşinde isen sana tepki olur.

Ben de oyuncuyu tanımadığım için savunmamı yaptım, arz ederim avukat, savcı ve hakim beyi bir bedende toplayan vatandaş.

Bir iki hafta once bloke vs hikaye ,sen satasmadan duramazsin demistim

Hangisi oldugunu soylemek istemiyorum ama yonetici haklarina sahip bir arkadastan bilgi istedim , bu arkadas beni engellemis de uygulama bug i yuzunden mi goruyor diye , aldigim cevap , blokeli degilsin seklinde oldu

Fikrimde yanilmamisim.

Sen biliyor musun peki Sinan çocuğun kim olduğunu. Ama dürüst ol internetten bakıp söyleme bilmiyorsan.

sent via GSC

Geri
Üst Alt