STSL 18/19 H:13 | Galatasaray 1-1 Konyaspor | MS | 23 Kasım

Sinan sana laf anlatmaktan bıktım. Yok say listemdesin hem de en az üç haftadır. O yönetici arkadaş kim ise ya yöneticilik yaptığı forumu tanımıyor ya da sen yalan konuşuyorsun.

Ben sana o gün ne dedim, benim ismimi ağzına aldığın için ve ben de bunu mobil uygulamada bloke sistemi yüzde yüz sağlıklı çalışmadığından gördüğüm için, senin yine 180 derece dönüş yaptığın bir konuyu yüzüne vurarak rezil etmek amaçlı yazdım.

Aynı şu an olduğu gibi, oyuncuyu tanımadığını ilk ifade eden benim, Yiğit de sağolsun cevap vermeye çalıştı. Senden alıntı yaptığı için ve Yiğit yok say listemde olmadığı için mobil uygulamadan senin de mesajını görmüş oldum ve bu mesajın yine millete satașma amaçlı olduğu için, tanımayanlardan biri de ben olduğum için bana da satașmıș oldun. Ben de sana ne dedim, ismimi ağzına almadığın veya bana satașmadığın sürece umrumda bile olmayacaksın. Bunu yapmadığın sürece ve ben bunu gördüğüm sürece ise elimden geldiği kadar ağzının payını vereceğim.

Geçen sefer de olduğu gibi ismimi ağzına alan veya ilk sataşan yine sensin. Daha bunu bile idrak edemeyip, insanlara satașıp durup bana satașılıyor diyorsun.

Ashampoo_Snap_2018.11.20_11h58m52s_016_.webp

Bu da senin veya o yöneticinin yalan konustugunun ispati.

Sinan sana laf anlatmaktan bıktım. Yok say listemdesin hem de en az üç haftadır. O yönetici arkadaş kim ise ya yöneticilik yaptığı forumu tanımıyor ya da sen yalan konuşuyorsun.

Ben sana o gün ne dedim, benim ismimi ağzına aldığın için ve ben de bunu mobil uygulamada bloke sistemi yüzde yüz sağlıklı çalışmadığından gördüğüm için, senin yine 180 derece dönüş yaptığın bir konuyu yüzüne vurarak rezil etmek amaçlı yazdım.

Aynı şu an olduğu gibi, oyuncuyu tanımadığını ilk ifade eden benim, Yiğit de sağolsun cevap vermeye çalıştı. Senden alıntı yaptığı için ve Yiğit yok say listemde olmadığı için mobil uygulamadan senin de mesajını görmüş oldum ve bu mesajın yine millete satașma amaçlı olduğu için, tanımayanlardan biri de ben olduğum için bana da satașmıș oldun. Ben de sana ne dedim, ismimi ağzına almadığın veya bana satașmadığın sürece umrumda bile olmayacaksın. Bunu yapmadığın sürece ve ben bunu gördüğüm sürece ise elimden geldiği kadar ağzının payını vereceğim.

Geçen sefer de olduğu gibi ismimi ağzına alan veya ilk sataşan yine sensin. Daha bunu bile idrak edemeyip, insanlara satașıp durup bana satașılıyor diyorsun.

Benim alintisiz mesajlarimi veya biri benden alinti yapmasan da goruyorsun . Engelledigin filan yok .

Diger yandan sana degil tamamen yigit eydi o satasma , o adami forumdaki cogu insan ve ben tanimiyoruzdur , baskalari ile aramdaki mevzular acisindan mudahil olma

Eger "bu acaba bana mi laf cakiyor" diye ikilemde kaldiginda emin ol ki sana laf cakmiyorum , samimiyim

Bu polemige de engellemedigin sebebiyle girdim . Ya acip kapiyorsun ya da hic engellemedin ,cunku site disi mesajlasmayla aldim bu bilgiyi

Bu da mobil uygulamada bahsettiğim yok say sisteminin sağlıklı çalışmıyor olmasının kanıtı.

Screenshot_20181120-120009.webp

Benim alintisiz mesajlarimi veya biri benden alinti yapmasan da goruyorsun . Engelledigin filan yok .

Diger yandan sana degil tamamen yigit eydi o satasma , o adami forumdaki cogu insan ve ben tanimiyoruzdur , baskalari ile aramdaki mevzular acisindan mudahil olma

Eger "bu acaba bana mi laf cakiyor" diye ikilemde kaldiginda emin ol ki sana laf cakmiyorum , samimiyim

Bu polemige de engellemedigin sebebiyle girdim . Ya acip kapiyorsun ya da hic engellemedin ,cunku site disi mesajlasmayla aldim bu bilgiyi
Nerden hangi bilgiyi aldığını bilmiyorum ama dediğim gibi ya sen ya da o yönetici yalan konuşuyor. Ben kanıtı ortaya koydum.

Tanımama konusunu açan ben olduğum için üzerime alındım ve dediğim gibi gecen seferkinde olduğu gibi ismimi ağzına aldığın veya benim müdahil olduğum konularda bu tür eylemlerine devam ettiğin sürece ve ben de bunu gördüğüm sürece ağzının payını almaya devam edeceksin. Bunu yapmadığın sürece umrumda değilsin.

O sozlerim sahsi olarak yigiteydi ve senle ya da baskasiyla alakasi yoktu

Beni alakadar etmez, konuyu açan benim dolayısı ile de iğneyi kendime batırdım. Daha fazla da uzatamıyorum, geçen sefer de uyardığım gibi yine uyardım. Bundan sonrasını senin tutumun belirleyecek.

Uyariyi dikkate aliyorum ve musterih ol diyorum . Satasma yigiteydi . Hitapta kullandigim ikinci tekil sahistan anlasilabilir

Emin degilim dedin ustat . Benzerini luce soylese "balta takiminda oynamiyor ama futbolu mu birakmisti emin degilim" dese dalga gecmez miyiz
Onla bunun arasinda fersah fersah fark var. Batuhan neticede alt yapi oyuncumuz ve çok göz önünde olan biri değil.
Ama Hakan baltanın veda ettiği an her kanalda her gazete gösterildi Lucescunun bunu bilmemesi abes.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hiç Selçuk 'la Eren 'le filan uğraşmaya gerek yok koyalım Celil ve Yunus 'u oynasın işte
43049.jpg

Geri
Üst Alt