STSL 18/19 H:13 | Galatasaray 1-1 Konyaspor | MS | 23 Kasım

Evet twitterda herkes yazıyor.

şimdi müşteri hizmetlerini aradım kulubün böyle bir kararı henuz olmadı diyor. ya müşteri hizmetlerindeki hanım efendi yanılıyor ya da şebo bey bi temennide bulunmuş ve inş o temennisi kabul olur

şimdi müşteri hizmetlerini aradım kulubün böyle bir kararı henuz olmadı diyor. ya müşteri hizmetlerindeki hanım efendi yanılıyor ya da şebo bey bi temennide bulunmuş ve inş o temennisi kabul olur

Sadece bu yazmadı birkaç kişi daha yazdı istersen yolla bana bilet denemiş olursun ?

Sadece bu yazmadı birkaç kişi daha yazdı istersen yolla bana bilet denemiş olursun ?
reis cuma maçlarına babamı gönderiyorum genelde yav :asd:
devir limiti doldu dolacak nasıl yapcak bakalım bundan sonra. gerçi gitmek istedikten sonra kartımı alır herturlu girer fener maçında cezalı taraftarların maça nasıl girdiğiyle alakalı bi kaç tüyo aldım

devir limiti doldu dolacak nasıl yapcak bakalım bundan sonra. gerçi gitmek istedikten sonra kartımı alır herturlu girer fener maçında cezalı taraftarların maça nasıl girdiğiyle alakalı bi kaç tüyo aldım

Bu maç için devir işlemini yaptın mı?

Giriş icin verilen qr kodu yolla babanin telefonuna karti vermene gerek yok :D.

Devir sınırsız olmuş

Galatasaray Düşmanlarının .........

Giriş icin verilen qr kodu yolla babanin telefonuna karti vermene gerek yok :D.
artık cesıtlı seyler denıycez bakalım basgan
Bu maç için devir işlemini yaptın mı?
hneuz yapmadım işte sınır muhabbeti netleşsin bi ona göre bakızcaz
Devir sınırsız olmuş

müşteri hizmetlerini aradım reis az önce yok öyle bişey dedi. ama dünyadan haberleri olmuyor genelde belkide cidden kaldırılmıştır

müşteri hizmetlerini aradım reis az önce yok öyle bişey dedi. ama dünyadan haberleri olmuyor genelde belkide cidden kaldırılmıştır

Yollarken uyarı gelmiyor mu şu kadar hakkın kaldı diye bak bakayım çıkacak mı çıkmazsa yolla gitsin.

Yollarken uyarı gelmiyor mu şu kadar hakkın kaldı diye bak bakayım çıkacak mı çıkmazsa yolla gitsin.
cl maçına bu nedenden gidemesse beni ikiye bölebilir reis. iyice bi belli olsun şu iş hele. olmadı kartı alır gider sıkıntı cıkarsa o an devrederım
edit.baktımda devr hakı falan göremedım yazmıyor yanı.

fernando
serdar
ozan
eren
100% hazirlar
nagatomo yedekte olabilirmis

-------------------------------------------Muslera--------------------------------------------
------------Ozan------------------------Maicon-------------------------------Serdar-------------
Mariano-----------------Fernando-----------------selcuk------------------------------Ömer
----------------------------------------Feghouli---------------------------------------------------
--------------------------------Eren-------------Onyekuru-----------------------------------

fernando insallah sari yemez, yedirmezler

fernando
serdar
ozan
eren
100% hazirlar
nagatomo yedekte olabilirmis

-------------------------------------------Muslera--------------------------------------------
------------Ozan------------------------Maicon-------------------------------Serdar-------------
Mariano-----------------Fernando-----------------selcuk------------------------------Ömer
----------------------------------------Feghouli---------------------------------------------------
--------------------------------Eren-------------Onyekuru-----------------------------------

fernando insallah sari yemez, yedirmezler
Nagatomoda olaydı.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İç sahaya özcimbomlu Hüseyin Göçek'i verdiklerine göre haftaya deplasmanda kıyım yapacak birini verirler.

sent via GSC

Geri
Üst Alt