STSL 18/19 H:13 | Galatasaray 1-1 Konyaspor | MS | 23 Kasım

MUHTEMEL 11

1542963554849.webp

SAKATLAR DÖNÜNCE

1542963793983.webp

Ndiaye o hali ile 11'e giremez bence. Emre yerine Feghouli çekilip Rodrigues kanata da atılabilir ama bence en pas oyunu yapacak kadro bu.

La bugun mac varmis simdi gordum :D Futboldan cok koptum yaw.

Badou leş tamam kabul de emre badouyu yedek birakacak ne oynadi yada ne oynabilir

Gomis gibi senede 20 gol garanti bir forvet almadıkça gol atabilen bir 2. forvet / ofansif oyuncu kadroda olmalı.

Fişi çekemeyince iç saha maçları bile sıkıntı oluyor.

Emre sağlıklı olduğunda aralara iyi kaçan, duran top tehdidi olan, penaltıları falan iyi atan biri. Serbestlik verirsek minumum 10-12 gol atar. Buna da ihtiyacımız var.

Forvete Giroud gibi faydalı ama golcülüğü düşük birini bulursak mantıklı olur oynaması. Gomis gibi birini bulursak o zaman haklısın. Ama Gomis gibisi olup da 30 yaş üstü olmayan biri minumum 30 Milyon Euro şu piyasa da.

MUHTEMEL 11

Ekli dosyayı görüntüle 32779

SAKATLAR DÖNÜNCE

Ekli dosyayı görüntüle 32780

Ndiaye o hali ile 11'e giremez bence. Emre yerine Feghouli çekilip Rodrigues kanata da atılabilir ama bence en pas oyunu yapacak kadro bu.
Yalnız şaka maka sakatlar dönünce birde sağlam bir forvet alındı mı sadece bana mı efsane kadro göründü. Kesinlikle 11 bu olmalı. Emre ilerde belhanda 8de. Ama bazı oyuncular gidebilir almak zorundalar yine yerlerine birilerini.

Yalnız şaka maka sakatlar dönünce birde sağlam bir forvet alındı mı sadece bana mı efsane kadro göründü. Kesinlikle 11 bu olmalı. Emre ilerde belhanda 8de. Ama bazı oyuncular gidebilir almak zorundalar yine yerlerine birilerini.
Bizim takim zaten iyi, sadece kondisyon problemi var
Bir forvet stoper ve lider 10no olsa zaten ucar gider bu takim

Selamlar dostlar

Bayadır uğramıyor dum foruma.

İnşallah güzel bir oyun ile galibiyet bizim olur.

birader hangi hakemin ismi gecse laf ediyorsunuz , foruma mi yonettirsinler maci

cuneyt verilir GS dusmani
halis verilir fb li
firat verilir eyyamci
palabiyik verilir anti terimci

ne yapsinlar ya

VAR hakemleri sari kart pozisyonlarinda uyarida bulunamazlar , ama kirmizi kart suphesi ile uyardiklari pozisyonu izleyen hakem takdiren sari kart kullanabilir

yarin obur gun bu da olunca "hani sari karta karismiyordu var sistemi" demeyin

Geri
Üst Alt