STSL 18/19 H:13 | Trabzonspor 2-1 Fenerbahçe | MS | 25 Kasım

Ts iyi oynadı ama skor yok, işte şimdi burak olsaydı diyor insan. Penaltıyı kesin atardı veya bazı pozisyonları. İşte futbolda atan ne kadar önemli görüyıruz. Fbyi iki uzun stoperi ayakta tutuyor, birde topal var. hamsilerde ha bire kanattan orta yapıyo, bu şekilde sabaha kadar gol yemez fener, yusufun uzaktan şutları dışında tehlike yaratamadılar. Kanat yerine ortadan verkaçlarla girmeleri lazım. Yoksa fb ilinci yarı bitane itekleyip alır maçı

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Adam güzel kurtardı , bizimkiside bütün penaltıları içeri alsın. 2 yıldır bir tane önemli maçta penaltı kurtarmadı.

Benim dedigim muslera elestirisi degil ama su soyledigin o kadar kritik ki .. hele de var sistemi ile kalende gorecegin ve kazanacagin penalti sayisi artacak

Penalti kurtarilmaz , kacirilir fikrindeyim ama kotu atilani da kurtarman beklenir , muslera bir kasimpasa macinda kritik penalti cikarmisti ya gecen seneydi ya ondan onceki

Sonuc olarak penalti kurtaramiyor gerekcesi ile kaleci gozden cikarilmaz

Diger bir taraf da , penalti oldu mu 9/10 oraninda atacak sabit ve ilk 11 oyuncusu olan adamin olmali

Artik maclar cok dengede , penalti sana 90% gol demek olmali . Kacirdigimiz penaltilar ve kalemizde hic kurtaramadigimiz penaltilar biraz bizim lehimizde degisse cok farkli yerde olurduk

Bir donem demirel tonla penalti cikarirken alex de her penaltiyi atiyordu mesela

Ds3QJXEWkAEFlb8.jpg

Bizim taraftar kadar hızlı adam yiyen kimse yok Harun şansa 1 penaltı çıkardı diye Muslera'ya sallamaya başlanmış.

Adamlar bütün şanslarını derbilerde kullanıyorlar

Çok güzel gol attılar

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Novak çok iyi yükseldi

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Edit: Ben Yusuf atti sandim yav :D

Koydular oh olsun , 4 5 olması lazımdı şimdiye balına tükürdüklerim.

Geri
Üst Alt